-Vi vil, de må

25/07/2021

Brendan Rodgers mener Manchester United har alt press før søndagens thriller

Leicester City hadde ved årsskiftet 15 poengs forsprang på Manchester United. Deres egen formdupp kombinert med Uniteds oppadgående trend gjorde imidlertid at lagene byttet plass på tabellen med bare én runde igjen å spille. Nå avgjøres topp 4-kampen søndag, når Leicester får besøk av United på King Power, mens Chelsea er vertskap for Wolves på Stamford Bridge. Chelsea er sikret plass i topp 4 om de unngår tap hjemme mot ulvene, mens United har samme forutsetninger før reisen til Leicester.

Brendan Rodgers mener uansett Leicester vil stå for en bragd av de sjeldne om de tar seg tilbake inn i topp 4.
-Tar man budsjett og alt annet med i betraktningen skulle vi ikke engang vært i nærheten av Manchester United eller topp 4. At vi gjennom sesongens siste kamp har muligheten til å nå Champions League på bekstning av Mancehster United viser hvilken enorm sesong og prestasjon vi har levert. Vi vil nå Champions League, Manchester United nå Champions League, sier Rodgers ifølge The Guardian. 

Av verdens beste


Leicester må søndag klare seg uten fire av sine beste spillere, da James Maddison, Ben Chilwell, Ricardo Pereira og Caglar Soyuncu alle er ute grunnet skader eller karantene. Leicester har imidlertid noe United ikke har, nemlig ligaens toppscorer.

Jamie Vardy har bokført 23 fulltreffere i Premier League denne sesongen, to flere enn Southamptons Danny Ings, og mye tyder på at Vardy henter hjem toppscorer-trofeet. 
-Dette er en individuell pris, men alle i og rundt laget håper og tror han vinner premien. Han har levert på et enormt høyt og stabilt nivå helt siden jeg kom til klubben, og jeg har hele tiden ment og sagt at Jamie er av verdens aller beste målscorere. Uansett resultat søndag vil han neste sesong få vise frem sine egenskaper også i Europa, og det gleder meg, sier Rodgers. 

Topp 4-oddsen fra unibet.com


 


Tips

Bookietest2019