Tidenes Premier League-lag

05/05/2021

Vi gir deg alternativene, du bestemmer vinneren!

Vi har tidligere kåret tidenes beste Premier League-spillere etter draktnummer, men akter nå å la våre lesere velge sin ultimate Premier League-ellever. Vi gir deg fire alternativer til hver posisjon, og etter endt stemmeperiode ender vi da opp med det beste Premier League har hatt å by på helt siden oppstarten i 1992.

Vi gir deg fire alternativer til hver posisjon, vanskelig nok når det finnes et så enormt utvalg av klassespillere å velge mellom. Å velge én av de fire er enda mer vrient, men dette valget overlater vi altså til dere.

I dag står det om keeperplassen, og da vi selv skulle rangere burvokterne endte vi opp med Peter Schmeichel. Den danske kolossen er nok en het kandidat hos de fleste, men det finnes flust med alternativer. Petr Cech, David Seaman, David de Gea, Edwin van der Sar, Jens Lehmann, Neville Southall, Shay Given og David James er opplagte alternativer, mens storspillere som Alisson og Ederson kan hende må få flere Premier League-sesonger på baken før de kan tas med i diskusjonen?

Alisson Becker har ikke vært lenge i Liverpool, men per i dag er han så utvilsomt den klart beste. Kan hende ikke bare i Premier League, men i hele Europa. Brasilianeren tas dermed med i finalefeltet på «mistanken» om han han kan bli den nye Clemence for de røde. Mye tyder på nettopp det!

Vi ender dermed opp med Schmeichel, Cech, Seaman og Alisson som våre alternativer i første avstemning. Delta i vår Facebook-avstemning ved å trykke symbolet som står til hvert enkelt bilde. Sammen velger vi da tidenes aller beste Premier League-lag.

 


Tips

Bookietest2019