Test av spilltilbydere: 9. plass

21/03/2021

Redbet er siste selskap ut av nykommerne i vår bookmakertest og gjør det best av alle debutantene med en fin 9. plass.

Redbet gjør det best av alle debutantene i vår store bookmakertest. Stor pushing av egne spill på mail samt litt for lave tilbakebetalingsprosenter forhindrer en enda bedre plassering.

Nettside: www.redbet.com

Tidligere sluttplasseringer:
Debuterer i år

Beste debutant!

1: Brukervennlighet nettside

Redbet har en pen nettside som innbyr til bruk. Ligaene man ønsker å se odds på velges i en meny på venstre side av skjermen, men vi savner muligheten for å kunne velge flere samtidig. Det er også litt rotete løsning for å finne aktive spill. Systemløsninger er på plass, men uten bruk av en eller flere bankere. Hele hjemmesiden er naturligvis på norsk.
Score: 8/10

2: Innskudd/uttak

Toppscorer for Redbet i denne kategorien. Innskudd kan tas via Visa-kort, Neteller eller Skrill og norske kroner kan velges som valuta. Overføring av penger kan gjøres uten gebyrer, så sant kontoen ikke misbrukes og hovedsakelig brukes til å overføre penger mellom din NETeller-konto og andre konti du har, slik som bankkonti, Skrill, osv. Samme gjelder ved uttak. Merk også at kunder som benytter Finland, Nordea, OP-Pohjola, Aktia, Danske bank/Sampo, Ålandsbanken, Handelsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, S-Pankki eller Tapiola får gebyrfrie bankoverførsler.
Score: 10/10

3: Spillutvalg

Redbets utvalg er en kopi av Scandibets og Winmasters’ som vi tidligere har presentert. Det betyr at denne kategorien blir lik det vi allerede har vurdert. Redbet hadde over 70 spesialspill på alle kampene i åpningsrunden i Eliteserien. 1. divisjon er også på plass mens det allerede er lagt opp til at det skal presenteres odds også i de to neste norske divisjonene. Disse er imidlertid ikke på plass ennå. Man er samtidig selskapet i testen som har flest 1×2-handikapspill på de største ligaene og hadde hele 93 spillvalg på norske ishockeykamper i vår testperiode. Asiatisk handikap er også på plass, dog i en langt mer begrenset variant.
Score: 16/20

4: Tilb akebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Redbet endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 95,7 (13. plass)
Champions League: 94,5 (15. plass)
The Championship:
La Liga: 95,3 (12. plass)
Serie A: 95,1 (10. plass)
GET-ligaen: 93,8 (4. plass)
Eliteserien håndball: 90,2 (14. plass)
Ligue 1: 94,9 (6. plass)
Bundesliga: 94,1 (21. plass)
Eredivisie: 93,3 (16. plass)
Premiership: 93,4 (9. plass)
Vinnerodds Eliteserien: 76,8 (11. plass)
Asiatiske handikap: 96,0 (7. plass)
Over/under: 94,7 (13. plass)
1×2-handikap: 92,2 (2. plass)

Redbet ligger jevnt over litt for lavt på tilbakebetalingsprosentene. Dette gjelder særlig på tysk Bundesliga der kun tre andre selskap var svakere i vår testperiode. Det er imidlertid også et par høydepunkt å finne med 93,8 prosent på GET-ligaen (fjerde best) samt 92,2 prosent tilbake på 1×2-handikap (nest best). Totalt sett ender vi med en karakter nøyaktig på midten.
Score: 10/20

5: Support

Redbet har en meget god supportløsning. Her er det norsk telefonnummer, e-post og norsk livechat som kan benyttes. Telefonnummeret er satt opp for gratis bruk for alle norske kunder. Eneste poengtrekk her blir at åpningstidene er fra 09.00 til 01.00. Flere av konkurrentene tilbyr som kjent kundeservice 24 timer i døgnet. Ingen stor aktivitet på selskapets Twitter-konto.
Score: 9/10

6: Ansvarlig spill

Redbet har en meget solid seksjon for ansvarlig spill på nettsiden sin med tips, selvvurderinger og norsk støttetjeneste (hjelpelinjen.no). Det er i tillegg løsning for å sette grenser på kontoen eller stenge den helt. Også positivt at man ikke har noen casinoreklamer inne på oddssidene. Dessverre er man ikke like forsiktige på e-post. I løpet av testperioden var Redbet det selskapet vi fikk flest reklamemeldinger fra og her ble det fristet med både gratisspinns og poker. Når det gjelder bonuser får nye kunder to gratisspill uten omsetningskrav! Plasser enkelt et spill på 100 kr eller mer, på odds 1,80 eller høyere og så sjekk din konto. Der venter det to gratisspill på 100 kr. Ingen omsetning kreves på gevinster. Merk imidlertid at kunder som gjør innskudd med Neteller, Paysafe, Skrill eller Skrill 1-Tap ikke får gratisspill.
Score: 3/10

Oppsummering: 56/80 poeng

Redbet er altfor aggressive på pushing av egne spill på e-post og får solid trekk av oss for det. Ellers er det meste bunnsolid hos denne debutanten i vår test, men tilbakebetalingsprosentene skulle vi gjerne ønsket lå et hakk høyere. Totalt sett blir det 56 poeng og en fin 9. plass for nykommeren!

Les mer om årest 24 utvalgte spilltilbydere her.


Thomas Elgheim

 

Bookietest2019