Test av spilltilbydere: 4. plass

13/04/2021

Betsafe klarer ikke å nå helt opp til 1. og 2. plassen fra våre to foregående tester, men er fortsatt et bunnsolid spillselskap.

Betsafe har imponert med gull- og sølvmedalje i våre to foregående tester. Nå er konkurransen tøffere og man må nøye seg med en 4. plass. Men man slår i alle fall søsterselskap Betsafe på skillereglene om hakket bedre tilbakebetalingsprosenter!

Nettside: www.betsafe.com

Tidligere sluttplasseringer:
2008: 1. plass
2016: 2. plass

Fortsatt bunnsolid

1: Brukervennlighet nettside

Betsafes hjemmeside har alltid scoret høyt i vår test og det er intet unntak denne gangen. Oddssidene har en meget god løsning der det er enkelt å finne frem til det man ønsker. Sidene oppleves totalt sett som kjappe og vi hadde ingen problemer med nedetid i vår testperiode. Meget enkel og grei registreringsprosess hos Betsafe som er unnagjort på rekordtid. Norske kroner og norsk språk er naturligvis på plass. Med så brukervennlige nettsider er også spillprosessen hos Betsafe meget god. Idrettene velges i en meny på venstre side av skjermen og man kan huke av for flere ligaer samtidig. Disse kommer da opp midt på skjermen hvor det samtidig er enkelt å sortere spesialspillene. Enkle systemspillvarianter er inkludert og det regnes der ut potensiell gevinst automatisk, men det blir trekk for at man ikke kan velge bankere.
Score: 9/10

2: Innskudd/uttak

Bunnsolid kategori for Betsafe som får toppkarakter. Innskudd kan foretas via Skrill, Visa, MasterCard, Neteller, Paysafecard ogVisa Entropay og alt er helt gebyrfritt. En rekke valgmuligheter også når det gjelder uttak og heller ikke her belaster selskapet noe gebyr.
Score: 10/10

3: Spillutvalg

Betsafe har nøyaktig samme spillutvalg som Betsson og dette blir dermed en ren kopi av det vi presenterte i midtukens avis. Strålende utvalg hos Betsafe som får toppscore på delen som omhandler norsk fotball med fullt oddstilbud på de fem øverste divisjonene. Noe færre spesialspill på de største ligaene enn mange av konkurrentene byr på trekker imidlertid ned. I tillegg blir det vanlig poengtrekk for manglende tilbud av asiatiske handikapspill.
Score: 17/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Betsafe endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 97,8 (2. plass)
Champions League: 97,9 (2. plass)
The Championship: 95,1 (6. plass)
La Liga: 95,6 (8. plass)
Serie A: 95,4 (6. plass)
GET-ligaen: 92,5 (14. plass)
Eliteserien håndball: 90,8 (6. plass)
Ligue 1: 94,8 (9. plass)
Bundesliga: 95,5 (12. plass)
Eredivisie: 94,3 (7. plass)
Premiership: 92,9 (15. plass)
Vinnerodds Eliteserien: 83,9 (2. plass)
Asiatiske handikap: Ingen odds
Over/under: 96,2 (3. plass)
1×2-handikap: 90,7 (12. plass)

Betsafe er solid på tilbakebetalingsprosentene og ligger et like hakk over søsterselskapet Betsson på The Championship og Serie A. Dermed får man også ett poeng mer i denne kategorien. 2. plass på Premier League, Champions League og vinnerodds Eliteserien samt 3. plass på over/under-spill viser at dette er et solid valg av spillselskap.
Score: 14/20

5: Support

Betsafe har telefonsupport, e-post og livechat på nettsiden. Alt fungerte strålende i vår test. Kundeservicesenteret er åpent 24 timer i døgnet. Eneste poengtrekk i denne kategorien blir at telefonnummeret for kontakt er et +44-nummer i stedet for norsk nummer. Men på nettsiden kan man legge inn at selskapet i stedet skal ringe deg i løpet av 15 til 60 minutter. Stor aktivitet på selskapets Twitter-konto!
Score: 9/10

6: Ansvarlig spill

Betsafe har en boks med egenreklame for diverse bonuser inne på oddssidene, men holder casino- og pokerdelen helt adskilt fra oddstippingen. Seksjonen vedrørende ansvarsfullt spill er tydelig tatt på alvor. Her tilbys det innskuddsgrenser, budsjettgrenser, tidsavbrudd og selveksludering. I tillegg har men en selvtest for egenvurdering av spillingen. Det linkes også til «Hjelpelinjen» og «Anonyme Gamblere». Når det gjelder bonusordninger var det ingen tilgjengelige for nye kunder i vår testperiode.
Score: 8/10

Oppsummering: 67/80 poeng

Betsafe scorer ikke overraskende helt samme totalsum som søsterselskap Betsson i denne testen, men får 4. plassen på skillereglene om at man hadde ett poeng mer på tilbakebetalingsprosentene som er en av våre to hovedkategorier.


Thomas Elgheim

 

Bookietest2019