Test av spilltilbydere: 10. plass

17/03/2021

Bet365 har sin klare styrke på asiatiske handikap der man tilbyr langt flere varianter enn brorparten av konkurrentene til skyhøye tilbakebetalingsprosenter!

Bet365 klatrer tre plasseringer fra testen i 2016, men klarer ikke å komme helt opp til 2008-nivå. For deg som liker å spille på asiatiske handikap er man imidlertid det beste valget av alle 24 selskapene vi har testet!

Nettside: www.bet365.com

Tidligere sluttplasseringer:

2008: 4. plass
2016: 13. plass

Best i test på asiatiske handikap

1: Brukervennlighet nettside

Bet365s nettside oppfattes først som svært rotete med mye tekst overalt på sidene. Ved valg av for eksempel fotball kommer alt opp i en stor bolk midt på skjermen med diverse spesialspill blandet inn. Vi ble imidlertid godt vant til siden i løpet av testperioden og inntrykket er langt mer positivt etter litt bruk. Den er meget kjapp og en del av de unødvendige elementene som var med i forrige test er nå fjernet. Enkel og grei registrering hos Bet365 hvor alt kan gjøres på norsk. Det tilbys i tillegg valg av tidssone og oddsformat. Når det gjelder systemspill er det åpnet for brukt av bankere, men potensielle gevinster regnes ikke ut automatisk.
Score: 8/10

2: Innskudd/uttak

Toppscore for Bet365 i denne kategorien. Norske kroner er tilgjengelig som valuta og her kan man benytte seg av Entropay, Paysafecard, Neteller, Skrill, Skrill 1-tap, Visa-kort, bankoverføring eller sjekk. Uansett hvilken løsning man velger er den totalt gebyrfri. Samme gjelder ved uttak som tar en til fem virkedager og igjen ikke belastes med noe gebyr av Bet365.
Score: 10/10

3: Spillutvalg

Det er vanskelig å gi Bet365 karakter i denne kategorien. At det fortsatt ligger ute odds kun på Eliteserien i Norge er altfor tynt og gir et solid poengtrekk. Samtidig var man selskapet som hadde flest sidespillmuligheter på norsk håndball denne vinteren. Det meste er på plass når det gjelder de større ligaene og det er også viktig å merke seg at man hos Bet365 kan lage sitt eget spill på alle kamper. Her kan du velge mellom tusenvis av forskjellige sidespillmuligheter og man får opp en odds automatisk. Solid utvalg av asiatiske handikap trekker også opp og vi ender dermed rett over middels karakter. Med større fokus på norsk fotball snakker vi at man vil tjene mye inn her i en senere test!
Score: 11/20

4: Tilbake betalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn. Bet365 endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 97,0 (8. plass)
Champions League: 94,1 (18. plass)
The Championship: 97,5 (2. plass)
La Liga: 94,8 (16. plass)
Serie A: 94,9 (13. plass)
GET-ligaen: 92,2 (16. plass)
Eliteserien håndball: 90,5 (10. plass)
Ligue 1: 94,0 (19. plass)
Bundesliga: 95,7 (9. plass)
Eredivisie: 93,4 (14. plass)
Premiership: 93,7 (7. plass)
Vinnerodds Eliteserien: Ingen odds
Asiatiske handikap: 98,1 (2. plass)
Over/under: 91,5 (23. plass)
1×2-handikap: 88,8 (22. plass)

Enten/eller for Bet365 på tilbakebetalingsprosentene, men totalinntrykket er at man har mye å gå på. På over/under-spill og 1×2-handikapvarianter er selskapet blant de svakeste av alle 24 deltakerne i vinterens test. Heller ikke på Champions League, spansk fotball, ishockey og Ligue 1 er man konkurransedyktige. Samtidig slår man til med nest best tilbakebetalingsprosenter på The Championship og asiatiske handikap i vår test.
Score: 8/20

5: Support

Bet365 tilbyr support 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Her kan man velge om man vil bruke telefon (ikke norsk nummer), livechat eller e-post. I våre tester fikk vi svar på dansk selv om vi hadde valgt norsk support, men han ga god hjelp og kjappe svar.
Score: 9/10

6: Ansvarlig spill

Dette er en god kategori for Bet365 som allerede i velkomstmailen sendte oss en lang tekst som utelukkende handlet om ansvarlig spill! Her ble det presisert at man bare må spille for det man har råd til å tape og at man tilbyr innskuddsgrenser, aktivitetsvarsler, pause fra spilling, selvevaluering og selvekskludering på nettsiden. Det trekker også opp at man ikke har noen casinoreklamer inne på sportssidene på nettsiden. På nettsidene henviser man kun til utenlandske hjelpesider for de med spilleproblemer. Når det gjelder bonusordninger så tilbyr Bet365 100 prosent ekstra på første innskudd, opp til 1000 kroner. Innskudd ved bruk av Skrill teller ikke. Tre ganger innskuddssummen må omsettes før man kan be om uttak. Disse må være på minst 1,50 i odds og kan ikke være asiatiske handikap- eller målspill.
Score: 8/10

Oppsummering: 54/80 poeng

Bet365 er bookmakeren for deg som liker å spille på asiatiske handikap. Her har man det nest største tilbudet av alle bookmakerne vi testet og samtidig langt høyere tilbakebetalingsprosenter enn de som hadde flest kamper. Andre mangler til tross, det holder til å sikre en plass i topp ti i vår test.

Les mer om årest 24 utvalgte spilltilbydere her.


Thomas Elgheim

 

Bookietest2019