Test av spilltilbydere: 1. plass

20/04/2021

Coolbet knuser konkurrentene denne vinteren og tar prisen som det klart beste spillselskapet for norske tippere.

Coolbet imponerte stort med 3. plass som nystartet selskap i 2016. Knappe to år senere står man frem som det klart beste spillselskapet for norske tippere.

Nettside: www.coolbet.com

Tidligere sluttplasseringer:
2008: Ikke med
2016: 3. plass

Les mer og få helgens utgave gratis her!

Suverent best!

1: Brukervennlighet nettside

Meget innbydende nettsider hos Coolbet hvor det er lett å finne frem. De er også kjappe på å loade og relativt minimalistiske med liten egenreklame. 100 prosent stødig i vår testperiode og i våre øyne har Coolbet den aller beste nettløsning blant alle spillselskapene vi har testet. Merk at mobilnummer må registreres med engang da selskapet sender en kode via SMS før konto kan åpnes. Norsk språk og norsk valuta på kontoen er tilgjengelig som valg. Coolbets innbydende nettsider fungerer også meget godt når spillene skal settes. Ønsket idrett og land velges i en meny på venstre side av skjermen og kamputvalget kommer da opp i midten. De mest populære spesialspillene presenteres automatisk mens resten ligger i en stor meny på hver kamp som kan sorteres. Mulig gevinst regnes automatisk ut ved systemspill og det er også mulighet for valg av bankere.
Score: 10/10

2: Innskudd/uttak

Ingenting å utsette på Coolbet i denne kategorien. I vår test i 2016 hadde man et gebyr på 1,5 prosent på overførsler og det trakk vi for. Denne er nå fjernet, alle innskudd og uttak er gebyrfrie uansett hvilken måte man velger å gjøre dem på. Bankoverførsler, Visa-kort, Skrill, Neteller og Paysafecard er på plass ved innskudd mens Skrill og bankoverførsler kan velges ved uttak.
Score: 10/10

3: Spillutvalg

Strålende spillutvalg hos Coolbet som by på de fem øverste divisjonene i Norge samt enkelte utvalgte avdelinger enda lenger ned i divisjonssystemet. Ikke like mange spesialspill som noen av konkurrentene på de største ligaene, men det meste er på plass. Dessverre er det stor mangel på asiatiske handikap med kun et tynt tilbud på enkelte utvalgte ligaer. Det forhindrer toppscorer i denne kategorien.
Score: 18/20

4: Tilbakebetalingsprosent

Dette er en ren matematisk kategori uten noe rom for skjønn.Coolbet endte opp med følgende testresultater:

Premier League: 98,0 (1. plass)
Champions League: 98,0 (1. plass)
The Championship: 96,3 (4. plass)
La Liga: 97,0 (3. plass)
Serie A: 97,3 (2. plass)
GET-ligaen: 94,0 (2. plass)
Eliteserien håndball: 93,5 (1. plass)
Ligue 1: 97,0 (2. plass)
Bundesliga: 97,1 (4. plass)
Eredivisie: 92,9 (18. plass)
Premiership: 97,2 (2. plass)
Vinnerodds Eliteserien: 83,6 (4. plass)
Asiatiske handikap: Ingen odds
Over/under: 96,2 (3. plass)
1×2-handikap: 95,4 (1. plass)

Coolbet kjører hardt på sin kampanje «Sjekk oddsen» på nettet og det skjønner vi godt når man ser på tilbakebetalingsprosentene som tilbys. I vår test var man best på Premier League, Champions League, eliteserien håndball og 1×2-handikap. I tillegg var man inne i topp tre i fem andre kategorier. Totalt sett skiller man seg klart ut sammen med Pinnacle som best på tilbakebetalingsprosenter.
Score: 18/20

5: Support

Coolbets skandinaviske support er åpen fra 08.00 til 01.00 mandag til søndag. Det oppfordres til å velge livechat på siden der gjennomsnittlig svartid er oppgir til 15 sekunder. Kontakter man supportavdelingen utenom de norske åpningstidene kan man få hjelp på engelsk. I tillegg er e-post (svartid maks to timer innenfor åpningstidene) og gratis norsk telefonnummer på plass.
Score: 9/10

6: Ansvarlig spill

Coolbet har en stor seksjon på nettsiden sin viet til ansvarlig spill. Her kan man teste seg selv, sette tapsgrenser eller be om en «time-out» fra kontoen. Det er i tillegg lagt ut gode råd om spilling samt at det linkes til norske hjelpeorganisasjoner som Spillavhengighet Norge, Nasjonal hjelpelinje, Blå Kors Senter og Gamblers Anonymous Norway. Bonus tilbys til nye kunder. Minsteinnskudd for å kunne gjøre krav på bonus er 100 kroner. Oddsbonusen må omsettes seks ganger med odds på 1,50 eller høyere. Det er ingen omsetningskrav på innskuddet ditt. Man kan imidlertid ikke innskuddsbonus dersom innskuddet er gjort med e-wallets som Neteller eller Skrill.
Score: 9/10

Oppsummering: 74/80 poeng

Coolbet knuser konkurrentene i vår test og ender hele seks poeng foran Unibet. Skyhøye tilbakebetalingsprosenter og stort spillutvalg er en god miks for å gå til topps og når vi legger til null gebyrer og de klart beste nettsidene er det ingen tvil om saken!


Thomas Elgheim

 

Bookietest 2017/18