Spillselskap med 100 prosent tilbakebetaling på Norge-Romania

07/06/2021

Greie forutsetninger om du ønsker å sette kroner på landskampen

Det dukes for avspark i svært viktig landskamp på Ullevaal i kveld, og etter kollapsen mot Sverige er det kun tre poeng som gjelder mot Romania. Vi har sjekket oddsen.

Coolbet gir best odds på alle tre utfall før kveldens viktige EM-kvalifisering på Ullevaal. Skulle Norge og Romania levere målløst får du også innsats tilbake. Spillerne tilbys 100 prosent tilbakebetaling på 1X2 samt garanti mot kjedelig kamp. 

Det siste slår inn ved 0-0, og ditt spill ikke inkluderer uavgjort eller målløst resultat. Da betaler Coolbet tilbake opp til 200 kroner på spillekontoen din. 

Odds-tilbudet heter Match of the day, og er oftest en fotballkamp, der utgangspunktet er høyest odds i markedet på alle utfall 1X2. 

Fredag er oppgjøret mellom Norge og Romania Match of the day. 

For nye kunder venter det i tillegg et gratisspill på 300 kroner, du for eksempel kan sette på norsk seier, og ha over 600 kroner å kose deg med videre i pinsen. Et gratis spill som utløses ved å skrive inn koden Sommertilbud ved åpning av konto. 

En must win game
For Norge er dette tredje kvalik-kamp i gruppe F, og status er 1 stakkars poeng etter oppgjørene mot Spania og Sverige. 
På Mestalla tapte Norge 1-2 som underdogs for gruppefavoritt Spania, mens Lars Lagerbäcks menn ga bort 2-0-ledelse på Ullevaal hjemme mot Sverige. Der berget innbytter Ola Kamara 3-3.

Lars Lagerbäck er ubeseiret på Ullevaal, og den statistikken bør ikke knekke når guttene fra Draculas hjemland tøffer seg i kveldens kamp. 

Romania har selvsagt slått Færøyene hjemme med klare 4-1, mens det ble 1-2 tap i Sverige. Det er ikke noe stort lag Norge møter, men Romania har en yngre samling spillere på vei opp og fram. Treneren Contra prøver å spille fotball, så blir det spennende å se om Norge kan ta sine gjester på nettopp kontringer. 

Trolig vil vi få se et ballførende norsk landslag, så spørs det om et godt besøkt Ullevaal får se den forløsende seieren i juni-kvelden over Oslo. Norge har altså ikke vært i et mesterskap siden EM 2000. 

Uansett hva du legger innsatsen på til kveldens skjebnekamp på Ullevaal, der Draculas landsmenn gjør seg klare til hogg, vil du få høyest kroneverdi hos Coolbet i betting-markedet. 

Norsk hjemmeseier og god stemning i landets avisredaksjoner betaler ut 2.06 ganger innsatsen. 
Da lever håpet om EM inn i mandagens bortekamp mot Færøyene. 

Skulle det ende uavgjort ganges alle innsatser med 3.50. I tillegg utløses altså Match of the day-garantien på 0-0 hos Coolbet. 

Skulle det bli helt mørkt på Ullevaal, og supporterne i bortesvingen få mest å juble for er det 4.36 i odds på Romania. 

 

 


Tips

Bookietest2019