Solskjær går fri

Cardiff-fansen har talt: Vincent Tan må bære skylden for at Cardiff står på randen av nedrykk fra Premier League. Avisen WalesOnline har via sitt «Blame-ometer» sjekket hvem fansen mener har størst skyld i at det har gått så trått for Bluebirds etter opprykket til Premier League, og ikke uventet er det malaysiske Tan som får majoriteten av stemmene. 62-åringen har ikke bare byttet draktfarge og klubbemblem, men skal også ha krevd å få et ord med i laget når førsteelleveren skulle tas ut – i alle fall mens Malky Mackay var manager på Cardiff City Stadium.

?????????????????????????KLAR TALE: Cardiff-fansen var mindre fornøyd med at Malky Mackay fikk skyven.

At Tan blir gjort til syndebukk er langt ifra overraskende, men litt mer oppsiktsvekkende er det at Solskjærs forgjenger i managerstolen gis større skyld enn nordmannen. Mackay tok laget på overbevisende vis opp fra The Championship, og leverte et knippe gode resultater før han mot fansen vilje ble fjernet av den omstridte eieren. Bare 6 % stemte på Solskjær som syndebukk, det dobbelte ga Mackay sin stemme, mens Vincent Tan fikk godt fortjente 67 % av stemmene. Resterende stemmer gikk til gjengen som har representert klubben på gressmatta.

?????????????????????USLÅELIG: Det er ikke vrient å vinne popularitetskonkurranser når denne karen er en av deltakerne.

Cardiff kan være ute av Premier League allerede denne helgen, om det vanker tap borte mot Newcastle lørdag. Nå er ikke Newcastle laget som oftest vinner fotballkamper om dagen, men Cardiff har for sikkerhets skyld Chelsea i siste kamp.

 

 

Legg inn kommentar

Powered by WordPress | Nettsiden er levert av SmithStudios