Ryktebørsen 18. juli

18/07/2021

Vi har samlet hele 14 nye rykter fra de internasjonale mediene i dag!

Mauricio Pochettino til Juventus eller Inter

Den argentinske manageren står uten jobb for tiden, men fremtiden synes å kunne være i italiensk fotball. Inter og Juventus skal begge være interessert, men det krever som kjent at enten Antonio Conte eller Maurizio Sarri blir sparket først.

Sannsynlighet: Under middels

Kilde: Telegraph

 

Demarai Gray fra Leicester til Tottenham

Demarai Gray får ikke mye spilletid i Leicester, men Tottenham skal likevel se på den 24 år gamle engelskmannen som en interessant nykommer. Med kun ett år igjen av kontrakten sier nok neppe Leicester nei takk til et salg heller.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Times

 

Alvaro Fernandez Carreras fra Real Madrid til Manchester United

Manchester United skal være enig med Alvaro Fernandez Carreras fra Real Madrid. 17-åringen som spiller venstreback får en fireårskontrakt med engelskmennene.

Sannsynlighet: Over middels

Kilde: AS

 

Justin Kluivert fra Roma til Arsenal

Etter to år i Roma kan Justin Kluivert nå være på vei videre. Arsenal skal være interessert i den 21 år gamle kantspilleren som er sønn at Patrick Kluivert.

Sannsynlighet: Under middels

Kilde: The Sun

 

Thomas Delaney avviser exit-rykter

Thomas Delaney ble tidligere i uken nevnt som en av spillerne Dortmund skal selge denne sommeren, men dansken har ingen intensjoner om å forlate klubben. På twitter uttaler han: «Jeg skal ingen steder. Man skal ikke alltid stole på hva som står i media».

Kilde: Thomas Delaney på Twitter

 

Pierre-Emile Højbjerg fra Southampton til Everton

Pierre-Emile Højbjergs navn er konstant i ryktebørsene. Nå er det Everton som i følge Liverpool Echo skal ha påbegynt forhandlingene med Southampton. Ancelotti ble spurt om ryktene, men nektet å svare. Fra før skal Tottenham være klar med et tilbud.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Liverpool Echo

 

Nicolas Tagliafico fra Ajax til Chelsea, Atletico Madrid eller Manchester City

Nicolas Tagliafico har blitt linket til Chelsea, Atletico Madrid og Manchester City denne helgen.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Sports Illustrated

 

Pogba blir i Manchester United

Han har lenge vært ryktet bort, men etter at Bruno Fernandes ankom tror Pogba at suksess er nærliggende for Manchester United. Han skal dermed være villig til å underskrive en ny femårskontrakt.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: The Sun

Odsonne Edouard fra Celtic til Arsenal

Arsenal kan miste enten Alexandre Lacazette eller Pierre-Emerick Aubameyang denne sommeren. Erstatteren skal allerede være pekt ut etter at franske Odsonne Edouard har levert en rekke strålende kamper for Celtic.

Sannsynlighet: Middels

Sandsynlighed: Middel

 

Stor byttehandel mellom Barcelona og Arsenal

Philippe Coutinho er uønsket i Barcelona, Matteo Guendouzi er uønsket i Arsenal. Dermed mener Footmercato at klubbene kan løse hverandres problem med en byttehandel!

Sannsynlighet: Under middels

Kilde: Footmercato

 

Andrea Belotti fra Inter til Manchester United

Andrea Belotti er Torinos store stjerne og har i en årrekke vært linket til større klubber. Nå er det Manchester United som skal være interessert, men også Inter nevnes som mulig ny arbeidsgiver.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Tuttosport

 

Jadon Sancho fra Dortmund til Manchester United

Ryktene om Sancho til Manchester United fortsetter daglig. Nå melder The Sun at man skal være svært nær å kunne presentere han som ny United-spiller.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: The Sun

 

Ferran Torres fra Valencia til Manchester City

Manchester City får lov til å handle og har utpekt seg Valencias Ferran Torres som en av sommerens forsterkninger. Prisen skal være rundt 370 millioner norske kroner.

Sannsynlighet: Over middels

Kilde: Marca

 

Todd Cantwell fra Norwich til Leicester eller Newcastle

Norwich har rykket ned, men Tod Cantwell blir neppe med ned til The Championship. Leicester og Newcastle skal begge være interessert i midtbanespilleren.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Daily Mail


Tipsfotball

 

Bookietest2019