Ryktebørsen 14. juli

14/07/2021

Både Mirror og Guardian melder at Pep Guardiola vil få ny kontrakt og 1,9 milliarder norske kroner å handle for denne sommeren!

Mohammed Kudus fra FC Nordsjælland til AFC Ajax

Både danske Ekstra Bladet og nederlandske De Telegraaf melder i dag at Mohammed Kudus på det nærmeste er klar for Ajax. Prisen på FC Nordsjællands ghanesiske stortalent er satt til 90 millioner norske kroner.

Sannsynlighet: Over middels

Kilde: De Telegraaf

 

Pep Guardiola forlenger med Manchester City

Manchester City kunne slippe jubelen løs i går og nå meldes det at man er klar for å forlenge kontrakten med Pep Guadiola. Han vil samtidig får 1,9 milliarder norske kroner å handle for denne sommeren.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Mirror og Guardian

Kylian Mbappe fra PSG til Real Madrid

Ryktene om Kylian Mbappe til Real Madrid fortsetter. I dag er det Marca som melder at den spanske storklubben føler seg overbevist på at de kan få gjennom en handel.

Sannsynlighet: Middels

Kilde: Marca

 

Rony Lopes fra Sevilla til Nice

Ronly Lopes har tidligere spilt for Lille og Monaco i Ligue 1. Nå meldes det at han på det nærmeste er klar for en returkamp til Frankrike og spill for Nice.

Sannsynlighet: Over middels

Kilde: RMC Sport

 

Jan Oblak fra Atletico Madrid til Chelsea

Jan Oblak har i en årrekke vært anerkjent som en av verdens beste målvakt. Nå skal Chelsea ønske å lokke han til Premier League. Kepa pluss noen pundsedler sendes motsatt vei.

Sannsynlighet: Under middels

Kilde: Mirror


Tipsfotball

 

Bookietest2019