Petter Varhaug vant uke 3 av NM i odds

06/07/2021

Petter Varhaug vant uke 3 av NM i odds etter å ha levert inn en bunnsolid 74-oddser, og leder også mesterskapet sammenlagt med to konkurranseuker igjen.

Petter Varhaug fra tettstedet Varhaug i Rogaland, har levert to saftige tripler så langt under de første tre konkurranse-ukene av NM i odds. Den siste av den bunnsolide sorten til 74 i odds, der ingen av handicap-spillene var i fare for å ryke til slutt. Det spillet gav Varhaug ledelsen av NM i odds,  og samtidig premie-sjekken på 5 000 kroner for seier i uke 3 av mesterskapets totalt 5 uker.

-Jeg går bevisst for høyoddsere, om det er bra kamper å spille på.  Det har fungert ganske greit med å finne lag jeg tror vinner, også ta et ekstra handicap på kampen, slik at oddsen går opp. Jeg var faktisk veldig nærme både på onsdagen og søndagen. På onsdagen hadde jeg en 30- oddser, der jeg hadde handicap på Haugesund. Det så veldig bra ut når de tok ledelsen etter 2 minutter, men det ble ikke flere mål dessverre. I går manglet jeg et ekstra Liverpool-mål på en 77- oddser, da Glimt -2  og Sarpsborg -1  til henholdsvis 5.25 og 5 i odds gikk lekende lett inn, innleder ukesvinner Petter Varhaug.

Petter Varhaug startet sitt run i årets mesterskap med en vakker 52.45-oddser. Den lå i bunn før det nevnte trippelspillet i handicap. Trioen Brentford, Sevilla og Manchester United vant alle 3-0, og dermed sto denne bongen fjellstøtt til utbetaling av 7 410 kroner.

Petter Varhaug vant uke 3 og leder sammenlagt NM i odds i det uke 4 kjører i gang.

Petter Varhaug vant uke 3

Det lille tettstedet Varhaug har rundt 3 000 innbyggere. I årets NM i odds er det to menn fra Varhaug som fører an i det mesterskapet svinger inn i uke 4.

Det er mange om beinet, og et fortsatt helt åpent NM i odds-felt. Eirik Aase vant uke 2, og ledet NM i odds sammenlagt lenge. Tipsbladets ekspert på Championship følger nærmest sin Varhaug-kollega i sammendraget. Helge Myklebust er også i gruppen rett bak ledertrøyen. Espen Engevik mistet en monsterbong i sluttminuttene, da Sevilla utlignet mot Valladolid.

-Eirik og meg er bekjente men eller ikke noen felles relasjoner. Med tanke på det kun bor rett over 3 000 personer her, er det meget stas med 1. og 2. plass. Vi får se om jeg klarer å holde unna til slutt, fortsetter Varhaug.

Petter Varhaug er usikker på om 126.55 i odds rekker til å sikre NM i odds-tittelen til slutt. Før den tid skal det kåres ytterligere to ukesvinnere, som hver seg får 5 000 kroner.

-Man må ha litt flaks for å vinne mye på oddsen. Motivasjonen er helt klart å dra hjem en ukes-seier og kanskje sammenlagt til slutt. Da må man enten dra inn noen høy-oddsere eller vinne mange små. Jeg pleier alltid ryke på «sikre» kamper, så holder meg borte fra de nå i denne konkuransen. Jeg er faktisk veldig usikker på om dette holder helt inn. Folk gambler mer og mer i en slik konkurranse. Eirik Aase og et par andre er meget gode odds-tippere. Her tror jeg ingenting blir avgjort før siste helga av konkurransen, forteller Varhaug videre.

Tipsformen er i alle fall god, og flyt er viktig uansett hva man skal lykkes med her i verden.

-Odds-året 2020 startet blytungt som nye år ofte gjør. Den siste måneden er jeg over 40 000 i pluss på odds tipping, så jeg er meget fornøyd med det. Jeg pleier å spille litt høy-oddsere til vanlig også. Jeg pleier da å tape på mesteparten, før drar jeg inn en eller to ganske store bonger i løpet av året som gjør at jeg ikke pleier gå for mye i minus, avslutter ukesvinner Petter Varhaug.

NM i odds

Uke 4 startet 6. juli, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 12. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukes-premien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste odds-spiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.


Tipsfotball

Tags: NM konkurranse,  odds,  tips gevinst vinn premier

 

Bookietest2019