Par i 8-oddsere inntok ledelsen av NM i odds

08/07/2021

Kristin Ytredal Flataker er tidligere mester i Kommunepoker og NM i slots. Kortmagien brukes nå til å sette vinnerbonger nok til å lede uke 4 av NM i odds.

Kristin Ytredal Flataker er tidligere kommunemester i hjemkommunen Fræna i Møre og Romsdal. Kommunen som nå er en del av storkommunen Hustadvika rett utenfor Molde.

Hun og ektemann Sturla er over gjennomsnittet interessert i pokerspillet, men også andre spillvarianter vekker konkurranseinstinktet. Det gav Kristin Ytredal Flataker finaleplass i NM i slots blant annet.

Felles for Kommunepoker, NM i slots og NM i flaks er at det er samme arrangør som står bak alle tre populære konsept. Coolbet, som denne uken har rukket i gang uke 4 av NM i odds. Der skal det kåres en ukesvinner som mottar 5 000 kroner for å samle den totalt høyeste oddsen på sine spill i mesterskapet.

Der leder Kristin Ytredal Flataker i det onsdagen banker på døra til alle deltakere av NM i odds.

Par i 8-oddsere

Tirsdag kveld landet Flataker sin første oddsbong med to kamper fra mandagen. Trippelen ble komplett da Lillestrøm vant mot HamKam.

 

I NM i odds handler det om å sette høyest odds sammenlagt, og dermed kan mange bekker små-prinsippet være en god strategi. Alle deltakere kan sette et spill hver dag, og tirsdag fulgte Kristin Ytredal Flataker opp med en ren Premier League-trippel.

 

 

Den var et lite knepp lavere enn mandagens fulltreffer, men det ble par i 8-oddsere som start på fjerde konkurranseuke av NM i odds for Flataker.

Som dermed leder uke 4 med knapp margin foran Dag Rune Hertig, som mandag satte en ren 17-oddser i boet. 

Petter Varhaug leder fortsatt sammenlagt NM i odds i det tre av fem mesterskapsuker er passert. 

Det er mange om beinet, og et fortsatt helt åpent NM i odds-felt. Eirik Aase vant uke 2, og ledet NM i oddssammenlagt lenge. Tipsbladets ekspert på Championship følger nærmest sin Varhaug-kollega i sammendraget. Helge Myklebust er også i gruppen rett bak ledertrøyen. Espen Engevik mistet en monsterbong i sluttminuttene, da Sevilla utlignet mot Valladolid.

Uke 4 av NM i odds

Glem heller ikke at regjerende mester Frode Toft først satte sitt vinnerspill på siste konkurransedag av NM i odds 2019. Her er derfor intet avgjort i sammendraget eller kampen om ukespremien før NM er forbi.

Uke 4 startet 6. juli, og dermed skal en ny ukesvinner kåres frem mot søndag 12. juli klokken 23.59. Nye 5 000 kroner er i spill. I tillegg til kampen om NM-tittelen og premien som er reise til neste års fotball-EM. Det gjelder å melde seg på til NM i odds, og deretter sette et daglig spill i mesterskapet.

Det spiller ingen rolle hva størrelsen på gevinsten er under NM i odds. Her er det kun totalodds som har betydning. Både i kamp om ukes-premien på 5 000 kroner, men ikke minst totalt i sammendraget over 5 uker. Der den med høyest odds sammenlagt i alle sine vinnerspill utropes til Norgesmester og vinner av tur til neste sommers fotball-EM på Wembley.

Startskuddet for NM i odds gikk mandag 15. juni og holder koken oppe de neste fem ukene. Arrangøren Coolbet skal i samarbeid med sport og spill-magasinet Tipsbladet finne Norges beste odds-spiller i 2020.

Du kan sette et spill daglig med minsteodds 2.00. Dette skal inneholde en singel, dobbel eller trippel. Innsats kan være fra 100 til 300 kroner per rekke.

Hver runde starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Alle spill må være avsluttet innenfor denne tidsramme, og det er kun prematch-spill som teller.


Tipsfotball

Tags: NM konkurranse,  odds,  tips tipping vinn gevinst

 

Bookietest2019