Nedrykksdrama i hovedstaden

17/07/2021

Mark Noble håper å jubilere med seier

Mark Noble står bokført med 499 kamper for West Ham, og skulle han få tillit i kveld vil det kunne bli mye å feire. Tabellnaboen Watford ankommer nemlig til noe av et nedrykksdrama, der vinneren mest sannsynlig har sikret seg fornyet Premier League-opphold. West Ham har tatt spillemessige steg i riktig retning etter oppholdet, og hjemmelaget blir knepen favoritt i kveld. Tre av de siste fire har gitt poeng, og i det nylige møtet med tabelljumbo Norwich klinket altså Michail Antonio til ved å scoret samtlige mål da kanariene ble slått 4-0. 

Hjemmelaget har ingen nye skadeproblemer å forholde seg til siden den kampen, mens Robert Snodgrass og Felipe Anderson også kan returnere etter skadefravær. 

Watford er á poeng med West Ham, og etter fem strake uten seier har man nå i tur og orden tatt full pott mot Norwich og Newcastle. Mot The toons havnet man under, men to straffespark av kaptein Troy Deeney snudde kampen til Hornets-seier. Deney sliter med et vondt kne, men antas å få spilletid. Gerard Deulofeu, Daryl Janmaat og Isaac Sucess er imidlertid fortsatt ute.

Watford vant tilsvarende møte 2-0 forrige sesong, men West Ham har tatt revansj ved å vinne de to siste på Vicarage Road med total målscore 7-2.

Avspark på London Stadium tas 21.00.


Tips

Bookietest2019