Maddison får som fortjent

29/07/2021

Ny godt betalt fireårskontrakt med Leicester

James Maddison var tidvis blendende for Leicester i første halvdel av Premier League-sesongen. Skader har bidratt til en noe tyngre vår- og sommer, men liten tvil om at 23-åringen har vært av ligaens beste midtbanespillere denne sesongen. Storklubbene har da også ligget langflate etter den tidligere Norwich-spilleren, med noe nær daglige rykter om interesse fra Manchester United.

Denne uken har imidlertid Maddison bundet seg til The Foxes, gjennom å signere ny fireårskontrakt, og den engelske landslagsspilleren oppgis å ville få betalt £110.000 i ukelønn. 

Leicester kastet bort plass i Champions League gjennom en solid formdupp etter koronopausen, og fokus nå har vært å beholde nøkkelspillerne. The Foxes har de siste sesongen stadig blitt tappet for stjerner, så som Harry Maguire, Riyad Mahrez, Ngolo Kante og Danny Drinkwater. Maddison er nå i boks, men fortsatt hersker det usikkerhet rundt Ben Chilwell og Wilfred Ndidi. Chilwell er ønsket av Chelsea og Manchester United, mens de røde også blir linket til sistnevnte. 


 

 


Tips

Bookietest2019