Fulham mot Brentford i play off-finalen

30/07/2021

Dramatisk da Fulham med nød og neppe avanserte på bekostning av Cardiff

Brentford innhentet Swanseas ledelse og tok seg til play off-finale etter sin aller siste kamp på Griffin Park onsdag kveld, og torsdag ble de gjort selskap av naboklubben Fulham. The Cottagers ledet 2-0 fra første møte med Cardiff i Wales og virket rimelig trygge på avansement, men Cardiff svarte kjapt torsdag kveld.

Allerede i niende spilleminutt headet Curtis Nelson inn 1-0 for Cardiff. En scoring som burde vært avblåst for angrep på keeper.  

Nervene rakk uansett aldri å sette inn hos hjemmelaget, da Neeskens Kebano svarte gjennom å utlikne sekunder senere.

Nerver og spenning skulle det imidlertid bli, da Lee Tomlin scoret for Cardiff umiddelbart etter å ha blitt byttet inn i pausen. Fulham hadde samtidig mistet målscorer Neeskens Kebano med strekk på baksiden av låret, og Fulham-fansen hadde garantert nerver i helspenn foran sine respektive tv-apparater.  

Etter innspurt med flust av store målsjanser ebbet det ut med 2-1-seier til Cardiff, men over to kamper var det Fulham som trakk lengste strå med 3-2. Scott Parker og Fulham gis dermed muligheten til å ta seg tilbake til Premier League på første forsøk. I finalen på Wembley tirsdag står en nabo som aldri har spilt Premier League-fotball, og som var å finne på nivå 4 så sent som for elleve år siden.


Tips

Bookietest2019