Dyr helg for Norges beste bookmaker

13/07/2021

Det ble en dyr avslutning på helgen for de fleste bookmakere, og ekstra dyrt ble det for Coolbet, som også i runde 7 av Eliteserien hadde markedets beste odds.

Oddssammenligningen er hentet når markedet stengte prematch. Det betyr at det har vært vesentlig høyere odds på favoritter som Brann, Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt. Disse ble alle spilt ned til kampstart.

Ukens høyoddser gikk til en mann i 40-årene fra Sande, og han prikket favoritt etter favoritt, men hadde også en kjempeskrell i Bournemouth. 

– En kupong til 251 ganger pengene er smått utrolig, men når man i tillegg plasserer 500kr, så ender helgen med en jackpot for Sande-mannen, sier Coolbet-ansatt Thomas Måleng.

 

Fra fotball til fight
Selvom alt av fotball har startet opp igjen, så betyr ikke det nødvendigvis at alle spiller kun på det. Det ser vi et fantastisk eksempel på under. En kar fra Kristiansund har mulig hjertet i KBK, men i helgen gikk spenningen i ringen.

– Nå er ikke jeg noen UFC-ekspert, men når man prikker ti H2Hs rett ned, så har man peiling på sporten. Dette er ikke bare flaks, mener Måleng.Christopher Pajesø vant uke 4 av NM i Odds
NM i Odds er som kjent godt i gang, og vi går nå inn i femte og siste uke, etter at Pajesø fra Son vant uke 4 etter en flott 107-oddser. 

 


Tips

Bookietest2019