Dagens spill mandag

16/03/2021

Vi forsøker et frekt hjemmetips

242      Lorient – Havre AC    H         1,92
244      Everton – Liverpool   H         4,30

Totalodds: 8,26

Det så lenge ut som Lorient skulle spasere til opprykk, men vertene har nå møtt veggen med fire tap på de fem siste ligakampene. Laget topper riktignok fortsatt tabellen, men det skiller nå kun to poeng ned til Ajaccio og 3. plassen. 0-1-tap borte mot sistnevnte lørdag etter baklengsmål i starten av 2. omgangen. Seks strake hjemmeseirer før det nå har blitt ettmålstap for Clermont og Chambly. 2-2 i det omvendte møtet 19. oktober etter 2-0-ledelse etter en drøy halvtime, 4-4-0 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene.

Le Havre med en tung periode med 0-3-2 på fem ligakamper før det nå har blitt strake seirer mot Châteauroux og Auxerre. Scoring elleve minutter før slutt avgjorde mot sistnevnte fredag og det skiller dermed seks poeng opp til Clermont og opprykkskvalifisering.

Vertene blir klare favoritter her.

 

Merseyside-derby. Everton med ett poeng på de tre siste kampene og har dermed igjen falt til nedre tabellhalvdel. Elendig forestilling i 0-4-tapet borte mot Chelsea søndag. Her hjemme står vertene med 4-3-0 på syv ligakamper etter at Marco Silva ble sparket. Kaptein Séamus Coleman (f), Morgan Schneiderlin (mb) og Jean-Philippe Gbamin (mb) er skadet mens Bernard (a) er usikker. 2-5- og 0-1-tap borte mot dagens motstander tidligere denne sesongen, 0-6-1 på de syv siste tilsvarende oppgjørene.

Liverpool har slitt etter vinterpausen, men var tilbake på topp i 90 minutter hjemme mot Atlético Madrid onsdag. Det endte imidlertid med tap etter ekstraomganger etter at målvakt Adrián igjen hadde en dårlig dag på jobben. Førstekeeper Alisson rekker heller ikke denne kampen. Xherdan Shaqiri (mb) og Nathaniel Clyne (f) er også ute, kaptein Jordan Henderson (mb) var tilbake i midtuken.

Vi forsøker et frekt hjemmetips.  


Tipsfotball

 

Bookietest2019