VM-TIPS: 1/8-FINALER DAG 3

02/07/2018

To klare favoritter i VM i dag

Gjennom hele sesongen har vi foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde lagt ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til VM-sluttspillet der vi skal forsøke å gjenta suksessen fra EM for to år siden der tipsene våre gikk med enormt overskudd. Dagens spill er hentet fra Unibet!

Brasil - Mexico

1/8-finale i VM i Russland. Brasil fikk en skuffende start på gruppespillet med 1-1 mot Sveits. Trøbbel også i neste runde, men to overtidsscoringer ble avgjørende mot Costa Rica. Onsdag var det imidlertid ingen tvil da gruppeseieren ble sikret med 2-0-seier mot Serbia. Totalen viser nå smått fantastiske 19-4-1 på de 24 siste landskampene. Tapet kom mot Argentina for ett drøyt år siden. Douglas Costa (a) og Danilo (f) trøbler fortsatt med skader. 2-0-seier mot dagens motstander i siste møte i en treningskamp i 2015, 0-0 i VM for fire år siden. Mexico imponerte stort med 1-0-seier i åpningskampen mot Tyskland og fulgte opp med 2-1-seier mot Sør-Korea. Onsdag gikk det meste galt i 0-3-tapet for Sverige, men det holdt uansett til avansement med tyskernes sjokktap for Sør-Korea. Totalt 3-1-3 på de syv siste landskampene.

Belgia - Japan

1/8-finale i VM i Russland. Belgia med fantastiske 17-5-0 på de 22 siste landskampene etter et perfekt gruppespill. Der åpnet laget med 3-0-seier mot Panama før Tunisia ble slått 5-2. Romelu Lukaku med fire mål på de to kampene. Store endringer på laget i avslutningskampen mot England der belgierne vant igjen og sikret gruppeseieren. 1-0-seier mot dagens motstander i siste møte i en treningskamp i Brugge i november i fjor. Japan med en elendig oppladning til mesterskapet. 2-1-seier i åpningskampen mot Colombia var overraskende sterkt, men det er greit å huske at man spilte mot ti mann nesten hele kampen. Mot Senegal kom japanerne tilbake fra 0-1 og 1-2 før det ble 0-1-tap for allerede utslåtte Polen i den siste gruppespillkampen. 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Brasil - Mexico begge lag scorer 2,08
Belgia - Japan H 1,37
Belgia - Japan over 1,5 mål 1,24
Belgia - Japan over 2,5 mål 1,78
Belgia - Japan (0-2) H 3,65


Tipsfotball

 

Bookietest2019