VM-TIPS: 1/8-FINALER DAG 2

01/07/2018

Vi tror på scoringer i dagens to 1/8-finaler!

Gjennom hele sesongen har vi foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde lagt ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til VM-sluttspillet der vi skal forsøke å gjenta suksessen fra EM for to år siden der tipsene våre gikk med enormt overskudd. Dagens spill er hentet fra Mr Green!

Spania - Russland

1/8-finale i VM i Russland. Spania leverte et gruppespill uten å overbevise, men klarte likevel å ta 1. plassen. Fernando Hierro tok over som landslagssjef rett før start og en spinnvill åpningskamp mot Portugal endte til slutt 3-3. Siden fulgte 1-0-seier mot Iran før det ble 2-2 mot allerede utslåtte Marokko mandag. Der lå spanjolene under to ganger, men utlignet ett minutt på overtid.  Totalen viser 15-8-0 på de 23 siste landskampene. 3-3 mot dagens motstander i en treningskamp i St. Petersburg 14. november i fjor. Vertsnasjon Russland så elendig ut i oppladningen med 0-3-4 på syv landskamper, men slo så til med 5-0-seier mot Saudi-Arabia og 3-1-seier mot Egypt. I gruppefinalen mot Uruguay mandag gikk det imidlertid galt med 0-3-tap. Der kom laget tidlig under 0-2 før Igor Smolnikov (f) ble utvist.  Alan Dzagoev (mb) er fortsatt ute med skaden han pådro seg i åpningskampen.

Kroatia - Danmark

1/8-finale i VM i Russland. Kroatia leverte et strålende gruppespill og tok en suveren 1. plass i gruppe D som på forhånd var tippet som en av de mest åpne gruppene. God kontroll i 2-0-seieren i åpningskampen mot Nigeria før man slo til med 3-0-seier mot Argentina. Noe reservepreget mannskap, som varslet, mot Island tirsdag, men kroatene slo likevel til med sin tredje strake gruppeseier etter at Ivan Perišić avgjorde i 90. minutt. Dette er første gang disse nasjonene møtes siden 2004. Danmark nekter å tape fotballkamper og står nå med 9-9-0 på de 18 siste. Gruppespillet ble åpnet med heldig 1-0-seier mot Peru. Deretter fulgte poengdeling mot Australia før avansementet ble sikret med målløs forestilling mot Frankrike tirsdag. I den kampen var det tydelig at ett poeng passet begge lagene meget godt og det ble en søvndyssende affære.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Mr Green

Spania - Russland over 1,5 mål før pause 2,80 
Spania - Russland begge lag scorer 1,95
Kroatia - Danmark H 1,79
Kroatia - Danmark over 1,5 mål 1,52 
Kroatia - Danmark over 3,5 mål 5,60


Tipsfotball

 

Bookietest2019