Eliteserien: Helgens tips

19/10/2019

Våre vurderinger av 25. runde i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 25. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Vålerenga – Stabæk   H         1,85

Strømsgodset – Lillestrøm     B         3,55    

Ranheim – Odd          H         3,35

Viking – Tromsø         H         1,58

Molde – Haugesund   B         5,95

Sarpsborg 08 – Brann B         2,95

Bodø/Glimt - Mjøndalen (0-1)           U         3,80

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt denne helgen:

Kristiansund – Rosenborg: Det var en periode tidligere i høst hvor Rosenborg hadde et reelt håp om å ta igjen Molde og dermed forsvare seriegullet på mirakuløst vis. Det håpet viste seg å være i overkant optimistisk, først og fremst på grunn av at trønderne har avgitt poeng i tre av de siste fem i serien, og dermed er avstanden opp til serielederen på formidable 13 poeng med seks runder igjen av sesongen. Det blir for langt opp selv for seiersvante trøndere, og nå starter heller kampen om å ta igjen lagene som ligger nærmest Rosenborg på tabellen.

Det gjenstår halvannen måned av sesongen, og det beste Rosenborg kan håpe på nå, er trolig tredjeplass, som vil gi kvalifisering til neste sesongs Europa League. Måten RBK har fremstilt på når de først har kommet seg til gruppespillet de siste sesongene, har imidlertid vært alt annet enn vakkert. Trønderne har allerede tapt de to første gruppespillkampene denne sesongen, og mer av det samme forventes i torsdagens oppgjør borte mot Sporting.

Til helgen er det imidlertid Eliteserien som gjelder, og Rosenborg tar den korte turen til Kristiansund, som er ute etter å reise seg etter 0-5-smellen mot Tromsø forrige runde. Nordmøringene ble totalt utspilt og utkjempet av tromsøværingene, som kjemper for fornyet Eliteserien-kontrakt. Hjemme i Kristiansund er Christian Michelsens mannskap en formidabel test for alle lag i divisjonen. KBK har tapt kun to hjemmekamper denne sesongen, der kun Stabæk og Bodø/Glimt har reist fra nordmøringenes kunstgress med tre poeng i bagasjen.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Kristiansund BK – Rosenborg           B         1,95


Tipsfotball

 

Bookietest2019