Vervebongen-vinner skal se Messi mot Ødegaard

10/02/2020

Glenn Cato Skjelfoss var en kamp unna jackpotten i Coolbets populære tippelapp-konsept Vervebongen, men kan trøste seg med tur for to til Barcelona-Real Sociedad.

Drosjeeieren fra Moss vervet en venn til å åpne Coolbet-spillekonto, og dermed var begge to kvalifisert for deltakelse i Vervebongen.

Et konsept som handler om å tippe rett utfall i 10 kamper, og der Coolbet legger 500 kroner i premiepotten for hver vervede Coolbet-kunde. Om ingen har 10 rette går potten videre til neste omgang. Lørdag 15. februar er den over 94 000 kroner stor etter å ha overlevd sist omgang med et nødskrik. To bonger stoppet nemlig på 8 rette i en omgang der kun 9 av de 10 kampene ble spilt. Manchester City-West Ham ble som kjent tatt av uværet søndag ettermiddag.

Festbremsen ble at Brighton feilet hjemme mot Watford. Den gode nyheten for Glenn Cato Skjelfoss var at han var beste tipper som hadde vervet en ny Coolbet-kunde før omgangen lørdag.
Dermed utløste han premien på reise til Barcelona for to med fly, hotell og kampbilletter.
-Det var litt flaks i noen av kampene, men til slutt veldig surt at ikke hele rekka satt. 90 000 kroner hadde vært noe. Dog var det en hyggelig premie jeg vant uansett. Jeg har aldri vært i Barcelona, og det skal bli helt konge med kamp på Nou Camp, sier Glenn Cato Skjelfoss.

Potten vokser
43-åringen tar med seg kompisen Rune Pedersen(Bildet) for å se Barcelona mot Real Sociedad 8. mars. Det etter å ha fulgt Vervebongens enkle regler for deltakelse. Verve en venn til å åpne spillekonto i Coolbet. Da er både den som verver og den vervede kvalifisert for å spille samtlige omganger i kalendermåneden.

Taxi-eieren fra Moss vant 2 500 kroner i oddsbonus sammen med Per Erik Gjelten, som også hadde 8 rette. I tillegg var det en rekke spillere som noterte seg for både 6 og 7 rette i en ellers favorittpreget omgang. Der var det henholdsvis 500 og 1500 bonuskroner i premie. Skjelfoss tar fart mot en ny omgang Vervebongen, der potten spinner mot 100 000 kroner i utbetaling til den eller de med 10 rette. Det kan skje allerede til helga.

United-supporteren blir i feltet som jager jackpotten.
-Han jeg vervet endte opp med 6 rette og premie, og til helga prøver vi igjen. Vervebongen er morsomt for alle som er glad i fotball og spenningen rundt å ha en liten oddsbong ved siden av. Jeg har vært i Manchester flere ganger, men mistenker Barcelona for å bli noe langt større, avslutter Glenn Cato Skjelfoss.

Vervebongen har innleveringsfrist lørdag 15.februar klokken 16.00 og inneholder 1 kamp fra Premier League og resten fra Championship. Potten er i øyeblikket på 94 000 kroner. Konkurransen finner du på Coolbets hjemmeside. 

 

 


Tips

Bookietest2019