Vegard Johannessen vant odds-NM i Esport

05/05/2020

Hovedvinneren er kåret

En fire ukers oddskampanje er over, og vi står igjen med en hovedvinner. Premien på 20.000 kroner ble hentet hjem av Vegard på 46 år fra Siljan i Telemark. Man kunne kun levere ett spill om dagen, og oddsen man fikk inn ble addert gang for gang. Ukespremien på 5000kr ble også tatt av Johannessen i kampanjens tredje uke, så vedkommende har fulgt med hele veien for å ta trofeet.

-  Endelig en NM tittel. Nå har jeg forsøkt meg på alle mulige norgesmesterskap. NM i Poker, NM i biljard, spilt i fotball NM ( Cup, vi røk ut før første runde, men dog) NM i flaks, NM i slots, NM i odds. You name it. Men endelig ble det en tittel, sier en lettet vinner. Vinneren, som har vært kunde hos Coolbet siden dag 1, var selv overrasket over at han vant innenfor en såpass ukjent gren.

- At jeg skulle vinne NM i E-sport odds er ganske overraskende. Jeg har absolutt ingen forutsetning for å kunne noe om dette, bortsett fra at jeg har spilt litt FIFA og Fortnite sammen med jentungen de siste månedene, sier han.
Og strategien for å vinne var ikke vanskeligere enn man skulle tro, men litt flyt og flaks måtte til.- Jeg valgte å kun fokusere på CSGO og som jeg sa sist uke, så fikk jeg en god del tips på facebook gruppa Sport og Spill. Jeg brukte litt statistikk fra tidligere runder og laget min egen “formel”. Nøyaktig hvordan blir litt omfattende å gå inn på, men det så ut til å fungere for meg. I tillegg hadde jeg en strategi om å kun spille høyoddsere. Da valgte jeg å spille på kamper med best av 3 maps. Spilte da enten resultat 2-1 eller 2-0 til ett av lagene.

- Det å sette seg 100% inn i denne sporten er nesten umulig, det er så mye som spiller inn. Forskjellige maps, spillere, strategier etc. og veldig fascinerende hvordan oddsen endre seg live under selve spillet. Jeg oppdaget flere ganger underveis at mitt spill var omtrent “tapt” i forhold til hva liveoddsen skulle tilsi, men kun etter kort tid var alt snudd på hodet, avrunder vinneren.


Tips

Bookietest2019