Vant 53000 kroner på oddsen på 3 (!) overtidsmål

07/04/2019

Overtidsmål er ofte sure ting for oddsspillere, men sjekk denne vinnerhistorien for en norsk oddsspiller fra Akershus søndag kveld. Tre overtidsmål i rett favør ga gevinst på 53000 kroner.

- Av og til har man også litt flaks. Dette er et strålende spill. Vi merker stor interesse for livebet om dagen som arrangører av NM i livebet, men der kan man bare spille singler og dobler. Ellers hadde nok dette vært en vinnerkupong der også, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com som hadde vinnerkupongen. 

Bare hør her:
* Xisco utlignet for Osasuna etter 92. minutter.
* Lozano utlignet for PSV etter 91. minutter.
* Austin utlignet for Esbjerg etter 94. minutter.

- Det er en vinnerkupong denne oddskunden aldri vil glemme. Tre scoringer etter det 90. minutt. Det må være en utrolig følelse. Det å treffe på fem uavgjorte kamper er ikke noe man gjør hver helg heller.

Dette var den tredje store oddsgevinsten til en nordmann hos Coolbet de siste tre ukene. En spiller fra Akershus dro nylig inn 95 000 gjennom fem uavgjortkamper, mens en annen kunne kvittere ut 55 000 kroner.  
 
- Vi er jo kåret til Norges beste bookmaker og vinner alt av oddssammenligninger, og da blir det slik. De som er prisbeviste velger Coolbet og spiller man multikuponger som dette så er det veldig mye bedre odds å hente, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet før han legger til:
Det er bare å gratulere en ny storvinner på odds. For oss er vinnerhistorier den beste reklamen vi kan få.  

Dagens vinnerbong ser slik ut:


Kim Marki

Bookietest2019