Ukens beste oddskuponger, uke 18

05/05/2020

En hundrelapp ble til elleve tusenlapper, syv hundrelapper og en femtilapp med ukens beste oddskupong.

Det er verdens mest transparente oddsselskap, Coolbet, som hver uke viser de beste oddskupongene for nordmenn. Vinneren får et diplom tilsendt hjem og kan ha det på peishylla.
- Det er en uke i året som vedkommende har slått flere tusen andre nordmenn på oddsen. Han/hun har vært best og det er bare rundt 50 kunder hvert år som får dette diplomet, så det er prestisjefylt, sier talsmann Mikael Mellquist.

I uke 18 var det en 7-ling som var den beste kupongen.
- Det er fantastisk spilt, spesielt med tanke på at den laveste oddsen var 1.70 og fire av syv kamper hadde odds på 2 eller mer. Det gir høy odds det, og kunden har garantert brukt #sjekkoddsen og sett at Norges beste bookmaker Coolbet ligger langt foran de andre når man sammenligner odds på mange kamper, sier Coolbets talsmann.

 

- Livebet er moro og mange kunder liker å satse på at det skjer store forandringer i kampene.
Denne kunden traff på en 80-oddser, men skulle nok ønsket at innsatsen var større enn 3 kroner, kommenterer Mikael Mellquist om ukens 2. plass.

 

I en mager sportsuke så ble oddsdobbelen under den tredje beste oddskupongen.
Nå starter Sør-Korea, Færøyene og mange flere ligaer fortløpende - så da blir det enda tøffere enn de siste uken å få ukens beste kupong.

 


Tips

Bookietest2019