Tre fantastiske oddsspill i uke 7

17/02/2020

En drammenser hadde ukens oddsspill etter en skikkelig fulltreffer på KHL.

- 182,45 i odds på en trippel. Det er nesten like fantastisk som tilbakebetalingen 54735 kroner på en innsats på 300 kroner. Vi tror det er gode dager i Drammen, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com og viser frem kupongen under som ukens beste:

- 8.20, 4.45 og 5 i odds er magisk å treffe i en slik kombo. Dette er garantert en hockeykjenner og jeg regner mange kommer følge med i innkommende spill-funksjonen på Coolbet de kommende ukene og se om det kommer et hockeyspill fra Drammen. Det kan være lurt å ta rygg da, sier Mikael Mellqvist fra Coolbet.

Coolbet er kåret til Norges beste bookmaker to år på rad og kjent for å ha de klart høyeste oddsene og således spiller flere tusen nordmenn odds hos Coolbet hver eneste uke.

Under ser du to andre godbiter fra uke 7.

- Dette er to fantastiske spill også, men diplomet for ukens beste oddskupong går til Drammen. Den siste kupongen er litt artig ettersom den ble avsluttet med Swansea-QPR. En kamp jeg så sammen med flere Coolbet-kunder og møtte blant annet legenden Ryan Giggs der. Artig at flere hadde en god opplevelse fra en 0-0 kamp, ler Mikael Mellqvist.

 


Tips

Bookietest2019