TIPS-laget runde 6

03/05/2019

TIPS-laget endte opp med 64 poeng i runden som var.

Gjennomsnittlig poengfangst for alle spillere i Eliteserien Fantasy var på 49 poeng, noe som betyr vi fortsetter ferden oppover totalrankingen. Med mange spillere med bortekamp i forrige runde var det viktig å treffe riktig med kapteinsvalget. Dette valget falt på Magnus Wolff Eikrem, som med sin flotte innsats mot Rosenborg fikk tildelt 16 poeng (32 som kaptein). I all hovedsak, og som forutsett før runden, var det gode kapteinsvalget avgjørende for grønne piler, men laget får også god hjelp av Vito Wormgoor’s ansvar på straffer, og en Ylldren Ibrahimaj i knallform.

Runde 6 tilbyr mange spennende kamper for våre nåværende spillere. I tillegg, etter å ha spart byttet i forrige runde, står vi nå med to frie bytter og 1.4 millioner på bok. Dette er ren luksus for oss, og noe vi ønsker å utnytte på så god måte som mulig. Vi vurderer at laget er godt nok til å gå gjennom neste runde med stor sjans for grønne piler, og foretar derfor kun ett av de to frie byttene for å ytterligere bedre vår sjans for disse. Dette vil da også gi oss to frie bytter i neste runde, og fleksibilitet i en for mange av lagene travel mai måned.

Ut går Matthías Vilhjálmsson (9.5) som etter en god start på sesongen, har hatt en begrenset effekt på det offensive spillet for laget, og som i det seneste har sett både posisjonsbytter og tidligere bytter gå ut over utbyttet vi har forventet. Vi ønsker derfor nytt blod på topp, og tar tilbake Franck Boli (10.0) som har fortsatt formen i hjemmekampene med 4 mål så langt. Stabæk og deres toppscorer møter Mjøndalen borte i neste runde, som har sluppet inn 6 mål på to hjemmebanekamper så langt i år. Vi finner inspirasjon i Herrem’s prestasjon for Bodø/Glimt mot dem, og har tro på at Franck Boli kan emulere prestasjonen og gi oss de ekstra poengene vi trenger.

Kaptein for runden er Molde’s Magnus Wolff Eikrem. Hans 6 mål og 2 målgivende så langt i år, hvorav henholdsvis 2 mål og 1 assist har kommet på bortebane, gjør at vi ser på han som det tryggeste valget til å bære kapteinsbindet.

BLI MED I BONUSPODCASTENS TIPS-LIGA!

Hjemmeside: fantasy.eliteserien.no

Kode for å bli med er: 23260-5276

PREMIER

Månedspremier:

1. plass: Gavekort på 750 kroner fra Fotballbutikk.no

2. plass: 3 mnd pdf-abonnement på TIPS

3. plass: 1 mnd pdf-abonnement på TIPS

Sammenlagt:

1. plass: Reisegavekort fra Steve Perryman på 5.000 kroner

2. plass: 1 års pdf-abonnement på Tips

3. plass: 1/2-års pdf-abonnement på Tips


Tipsfotball

 

Bookietest2019