Testvinneren befester sin posisjon

26/11/2019

I sommer kåret vi Coolbet til Norges beste bookmaker, men vi anbefaler alltid alle å sjekke hvor de får best odds.

Det å sammenligne odds er noe alle oddsspillere bør lære seg. Det er ikke noe annerledes enn å sammenligne kassalappen hos Rema 1000, Kiwi eller Meny. Hvor får du mest for pengene?

Vi brukte mandagskvelden til å sjekke hvor vi hadde handlet best i helgen, og tok utgangspunkt i de to mest populære ligaene for nordmenn.
Premier League og Eliteserien. 10 rette på 10 kamper i Premier League ville gitt alt fra 13144 til 22709 i odds. Det er en gigantisk forskjell.
La oss si du har satt en hyggekupong på 25 kroner og så er gevinsten faktisk 239115 kroner i forskjell. Det er en halv årslønn for mange.
- Det var en enorm forskjell ja, men vi ser faktisk at mange kunder mailer slike kuponger til oss og sier. Takk for den supre oddsen. Det er mange nordmenn som oddssammenligner, og det er selvsagt smart. Hvorfor vinne mindre enn det du faktisk kan vinne, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com som var overlegne på Premier League-oddsen.

Faktum er at Coolbet var hele 50000 kroner bedre enn nummer 2, NordicBet på helgens odds.
- Det er masse penger, og det med 25 kroner i innsats. Når du treffer på slike så vil du jo ha maks effekt, men forskjellen er også stor på dobler og tripler der innsatsen ofte er noen hundrelapper også, sier Mikael Mellqvist.

Samme fasit på Eliteserien
I runde 29 av Eliteserien så ble det målfest, men også oddsjubel for mange nordmenn.
De aller fleste favorittene vant og det gir kling i spillkassen, men hvor vant man mest på de riktige resultatene?
Her var det akkurat likt som på Premier League.

Coolbet overlegent i topp og befester dermed sin posisjon som Norges beste bookmaker:  https://tipsfotball.com/artikler/hjem/best-i-test-igjen 
25 kroner i innsats ga faktisk 4000 i forskjell mellom Coolbet og nærmeste konkurrent Unibet, og hele 8000 i forskjell ned til monopolet.
- Tenk om du hadde satset en femtilapp eller hundrelapp. Da er det veldig mange tusenlapper man går glipp av å spille på riktig sted, ler Mikael Mellqvist når vi viser han oddssamenligning.
 
Utbetalinger med riktig resultat på Eliteserien:


Vil du sjekke ukens kamper, så er det bare å gå på maxgevinst.com eller en annen oddssammenligningsside, velge kampene du vil ha og trykke på maximer gevinst. Så ser du hvor du får best betalt på DINE spill.


Tips

Bookietest2019