Starter med NM i multikuponger

05/08/2019

Er du Norges beste til å sette kuponger med høy odds? Nå kan du bevise det.

Spilleselskapet Coolbet.com er kjent for å ha de høyeste og beste oddsene, nå løfter de nivået enda et hakk med NM i multikuponger.
- Vi har sett så utrolig mange gode oddskuponger de siste årene treffer her på Coolbet, så da tenkte vi at vi måtte ha et NM i multikuponger blant alle våre dyktige tippere, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.

NM går over 5 uker, og det blir to finalister hver uke (totalt 10) - som går videre til finalen. Premiepotten er totalt på 100.000 kroner.
- Her er det mye prestisje og gode penger å sikre seg. De som treffer best vil jo vinne en haug på selve vinnerkupongen også, påpeker Mikael Mellqvist.

Coolbets talsmann bruker ofte #sjekkoddsen og viser hvordan en vinnerkupong lett kunne sett ut i fra Obosligaen runde 15.

- En 1418-oddser kommer du langt med, og oddssammenligningssiden Maxgevinst viser igjen at det er hos Coolbet du får de beste oddsene og dermed også den beste gevinsten, sier Mikael Mellqvist.
- Hva kreves for odds for å vinne en uke?

- Det er vanskelig å spå. Jeg tror du minst må lande en 200-oddser for å vinne på den høyeste oddsen, kanskje enda mer. Men det er jo to veier til finalen. Enten høyest odds i hver uke eller flest multikuponger som går inn i hver uke. Så her blir det nok ulike taktikker og tøffe valg. Vi får således også to norgesmestere, forteller Mikael Mellqvist.

NM i multikuponger starter samme uken som Premier League-starter og ser man på oddssammenligningen forstår man at det er en god match.

En multikupong må minst inneholde fire kamper (minimumodds 6), og hadde du satt helgens resultat i Eliteserien ville du hatt en skikkelig vinnerkupong.

Igjen best utbetaling hos Coolbet. Er det DU som er Norges beste multikupongspiller?

 


Tips

Bookietest2019