Setter odds på publikum-suksessen «Alle mot 1»

18/03/2020

Oddssetterne i Coolbet er i det kreative hjørnet for tiden. Lørdag kan du spille på NRKs seer-suksess «Alle mot 1»

Sesong 3 av lørdags-vinneren slipper programlederne Ole Rolfsrud og Selda Ekiz i program nummer 3 lørdags kveld, der deltakeren i studioet som vanlig skal konkurrere mot resten av Norge direkte på statskanalen.

Gjennom 9 programmet skal seerne i de 1000 norske hjem og deltakeren i studio gjette utfallet av flere ulike eksperiment. TV-seerne kan prøve å komme nærmest fasitsvar ved å spille via en egen gratis-app. Studio-deltakerens svar blir deretter målt opp mot gjennomsnitt-svarene fra TV-seerne landet over.

Spørsmålet er da hvem som kommer nærmest fasiten? Norge eller deltakeren. Det er her spillselskapet Coolbet nå er ute med odds på flere utfall gjennom programmet, som under sesong 2 i snitt ble sett av over 700 000 nordmenn.

-Dette er en TV-program mange nordmenn har stor sans for. Derfor har vi fått en oppfordring om å odds-sette forskjellige utfall til «Alle mot 1». Vi vil jo gjerne være til stede på alle arenaer både lokalt og nasjonalt, og det er naturlig for oss å tilby underholdningsspill til populære norske direktesendte tv-program, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

Sunnmøringen og Selda
NRK-profilen Ole Rolfsrud fra Hareid på Sunnmøre inngår i et av spill-objektene du kan tippe på. Kort og greit hvor mange ganger sier han fornavnet på sin medprogramleder Selda Ekiz?

Ellers er odds-utvalget hentet fra duellspill mellom deltaker i studio og resten av Norge eller relatert til spørsmål fra programlederne eller svar fra deltaker i studio. Dette er et populært innslag i en alternativ sportsbook, der de fleste store fotball-ligaer for eksempel er satt på vent grunnet utbruddet av Korona-viruset over hele Europa.

-Vi har introdusert odds på eSports, der Telialigaen var et populært spilleobjekt mandag. Her ruller det nye kamper torsdag. Videre har vi hatt odds på perifere fotball-ligaer, der vi onsdag kjører full runde i Premier League fra Nigeria. Ellers er vi åpne for innspill fra publikum på objekt de ønsker odds på, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet til slutt.

 

 

 

 

 

 


Tips

Bookietest2019