Saab odds-favoritt til å ta over som Finnmarks stolthet

28/09/2019

Med seks artister igjen av årets Stjernekamp, er Bilal Saab bookmakernes favoritt til å vinne det populære underholdningsprogrammet.

20-åringen fra Sørøya i Finnmark er spillselskapet Coolbets favoritt til å vinne den 8. utgaven av NRKs flaggskip «Stjernekamp». Lørdag står norsk på norsk og en gruppeoppgave med beste partyhitlåt på programmet for de 6 gjenværende artistene.

Bilal Saab skal lørdag fremføre «Kan du lære mæ». Med seks deltakere igjen holder Coolbet vokalisten i popbandet NorthKid som 2,40-favoritt på å vinne Stjernekamp-finalen 26. oktober.

Frem dit er det 4 programmer, og like mange forskjellige musikksjangre.

Bilal Saab er nest yngste deltaker i årets Stjernekamp, men absolutt en ung kar det er verdt å merke seg. Han er faktisk venn av fjorårsvinner Ella Marie Hætta Isaksen, og har også utmerket seg med et utpreget instinkt som fisker. Tidligere i år dro han opp ei monsterkveite på 124 kilo. Vi har faktisk fått så sansen for Saab, at vi tror han kan hale i land seieren i årets Stjernekamp også, sier Coolbets talsmann Rolf Hansen.

Kim Rysstad (3,3) er fortsatt blant hovedutfordrerne til topplasseringen. Det samme er Beate Lech(3,30), som var oddsfavoritten foran sist helgs utgave med Hip Hop som tema.  Denne trioen skiller seg klart ut fra resten av feltet.

Rysstad fremfører «Håvard Hedde». Volda-kvinnen Lech opptrer med «Ta meg med»

 


Tips

Bookietest2019