Premier League: Helgens tips!

03/05/2019

Våre vurderinger av 37. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 37. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Everton – Burnley      H         1,65

Bournemouth – Tottenham    B         1,92

West Ham United – Southampton     H         2,35

Wolverhampton Wanderers – Fulham          H         1,57

Cardiff City - Crystal Palace  H         2,60

Newcastle United – Liverpool           B         1,36

Arsenal - Brighton & Hove Albion   H         1,43

Manchester City - Leicester City       H         1,16

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter

Huddersfield Town - Manchester United

En gedigen keepertabbe av David de Gea gjorde at Manchester United nå er avhengige av andre for å kunne nå topp 4. United er med to kamper igjen å spille fortsatt nummer seks, akkurat som de var da Jose Mourinho overlot dirigentpinnen til Ole Gunnar Solskjær. Etter en svært oppløftende vikarperiode har nordmannen virkelig fått kjenne medaljens bakside. Syv av de siste ti i alle turneringer er tapt, og kun to er vunnet. Mot Chelsea glapp muligheten til selv å ta kontroll over begivenhetene i kappløpet for å nå topp 4 og Champions League.

United er i ussel form, men mot Huddersfield skal det ikke være mulig å avgi poeng. Det er likevel spenning før avspark. Mot Chelsea måtte både Eric Bailly og Marcus Rashford forlate banen med skader, mens innbytter Marcos Rojo bare brukte få minutter på igjen å bevise at han ikke holder Premier League-standard. Chris Smalling, Romelu Lukaku, Phil Jones,og Antonio Valencia er også ute av spill med skader av ulik alvorlighetsgrad. Mest spenning til hvem som er å finne i søndagens startellever dreier uansett rundt den spanske stjernekeeperen David de Gea. Den spanske landslagskeeperen ble lenge ansett som verdens beste, men opplever nå sin klart tyngste tid i karrieren.

Manchester United slo Huddersfield 3-1 på Old Trafford i desember.

 

Chelsea – Watford

Chelsea har 4.plassen i egne hender, men uansett utfall av Premier League og Europa League har sesongen sett under vært en gedigen nedtur. Hjemme mot Burnley fikk man alle tiders mulighet til å avgjøre topp 4-kampen til egen fordel, men endte opp med skuffende 2-2-resultat. Mot Manchester United forrige helg havnet man under med 0-1, og bare en gedigen keepertabbe av United-keeper De Gea gjorde at de fikk med seg poeng fra Old Trafford. Likevel ender man trolig opp med topp 4, enten gjennom tilstrekkelig antall poeng i avsluttende kamper mot Watford og Leicester, eller gjennom å gå hele veien i Europa League. Mest trolig er nok uansett Maurizio Sarri historie på Stamford Bridge når status gjøres opp i mai måned. Ryktene sier at han kan bli erstattet av en managernovise ved navn Frank Lampard.

Lampard tok ikke omveien om lavere divisjoner da spillerkarriere skulle byttes ut med managerkarriere. Den tidligere landslagsspilleren tok heller utfordringen ved å skulle lede Derby County i The Championship, og det er liten tvil om at Lampard har levert varene i sin debutsesong.

Sarri har ingen høy stjerne blant Chelsea-fansen, mens en eventuell Lampard-ansettelse vil bli mottatt med øredøvende jubel. Største ankepunkt mot Lampard-retur allerede denne sommeren er faktisk at Lampard kan føre Derby til Premier League, og i så måte sikkert mer enn gjerne blir værende på Pride Park enda en sesong.

Watford røk forrige helg 1-2 mot Wolves, og dermed er man mest sannsynlig sjanseløse i kampen om 7.plassen som kan gi Europa League. Det forventes derfor at man utviser forsiktighet med stjernespillerne i siste to ligakamper. Det er tross alt viktigere ting som venter. Watford har muligheten til selv å stjele plassen i Europa League, gjennom å vinne cupfinalen mot Manchester City 18.mai.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Huddersfield Town - Manchester United     B         1,35

Chelsea – Watford     H         1,42


Tipsfotball

 

Bookietest2019