Premier League: Helgens tips!

09/02/2019

Våre vurderinger av 26. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 26. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Crystal Palace - West Ham United   U         3,45

Watford – Everton      B         3,25

Huddersfield Town - Arsenal (1-0)   U         3,10

Southampton - Cardiff City   H         1,78

Brighton & Hove Albion – Burnley  U         3,30

Tottenham - Leicester City    H         1,70

Manchester City – Chelsea    H         1,51

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United      H         1,67

 

Så går vi over til våre to utvalgte objekter

Fulham - Manchester United

For hver seier Ole Gunnar Solskjær innkasserer på kontoen, blir ropene om at kristiansunderen må bli Manchester Uniteds neste permanente manager stadig høyere. Sist var det Leicester som måtte bukke under for nordmannens seiersmaskin, til tross for at the Foxes skapte de fleste og største sjansene.

Dermed står United med ni seirer av ti mulige etter at Solskjær tok over etter José Mourinho, og nordmannens audition for jobben som permanent manager har vært nær perfekt hittil.

Solskjærs United er store favoritter til å bokføre triumf nummer ti under ledelse av nordmannen, når de lørdag formiddag gjester Fulham, som har vunnet kun fire av 25 spilte runder hittil denne sesongen. Forrige helg røk the Cottagers på sitt fjerde tap på de fem siste kampene, da de tapte 2-0 for Crystal Palace. De har også sluppet inn flere mål enn noen andre lag i ligaen denne sesongen, og det er dårlig nytt for Fulham, som må prøve å holde tett mot målkåte røde djevler.

For etter at Solskjær overtok etter Mourinho, har Manchester United gått fra å være det dårligste kontringslaget i Premier League, til det beste. Under portugiseren gjennomførte United kun 0,18 kontringer per kamp, det svakeste i ligaen, til 1,13 under Solskjær – som er best.

Da lagene møttes på Old Trafford i desember, ble Ranieris Fulham sendt hjem fra Manchester som slakt. United vant enkelt 4-1 etter scoringer Ashley Young, Juan Mata, Romelu Lukaku og Marcus Rashford.

Antonio Valencia og Matteo Darmian står over med skader for gjestene. Marcos Rojo er tilbake i trening, men er neppe med her. For Fulham er Andre-Frank Zambo Anguissa klar. Nykommerne Lazar Markovic og Håvard Nordtveit kan begge få sjansen, men Timothy Fosu-Mensah får ikke vært med mot klubben han er utlånt fra. Alfie Mawson og Marcus Bettinelli er fortsatt skadet.

 

Liverpool – Bournemouth

To strake 1-1-kamper har forvandlet en solid tabelledelse til at Liverpool nå må kikke oppover på tabellen for å få øye på gullrival Manchester City. Nok en skuffende prestasjon, denne gang mot West Ham, har fått et samlet engelsk pressekorps til å enes om at nervene for lengst har begynt å sette seg blant Jürgen Klopps menn.

Liverpool jager som kjent sitt første ligagull på 29 år, og fullstendig svartmaling blant fansen denne uken har gjort det lett å glemme at de helrøde har tapt kun én eneste kamp i ligaen denne sesongen. Andy Robertson har vært et av Liverpools tryggeste kort denne sesongen, og hans bidrag har vært med på å sørge for at Liverpool er det gjerrigste laget i ligaen. Scouserne har imidlertid ikke holdt nullen i noen av de tre siste kampene og sluppet inn fem mål den samme perioden – mildt sagt uvant kost for de røde.

Nå skal de prøve å komme tilbake på skinnene mot Bournemouth, som selv er ivrige på å slå tilbake etter en skuffende forestilling mot Cardiff, som endte med et fortjent 2-0-tap i walisernes hovedstad. Før det vartet the Cherries opp med en glimrende 4-0-seier over Chelsea.

Trent Alexander-Arnold ventes klar igjen etter å ha stått over tre kamper med skade. Jordan Henderson og Georginio Wijnaldum er også tilbake i trening, men Dejan Lovren er fortsatt ute. For gjestene er Jefferson Lerma usikker mens Callum Wilson og David Brooks står over med skader.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Fulham - Manchester United B         1,64

Liverpool – Bournemouth      H         1,20


Tipsfotball

 

Bookietest2019