Premier League: Helgens tips!

11/01/2019

Våre vurderinger av 22. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 22. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

West Ham United – Arsenal  H         3,56

Cardiff City - Huddersfield Town     U         3,25

Burnley – Fulham       H         2,40

Crystal Palace – Watford       B         3,45

Leicester City – Southampton           H         1,98

Everton – Bournemouth         H         1,78

 

Så går vi over til våre fire utvalgte objekter

Brighton & Hove Albion – Liverpool

Brighton med tre på rad uten tap i ligaen før det ble komfortabel 3-1-seier borte mot Bournemouth i FA-cupen lørdag. Mathew Ryan og Alireza Jahanbakhsh mangler her grunnet Asia-mesterskapet. José Izquierdo (a) er fortsatt ute med kneskade. 0-1-tap i det omvendte møtet 25. august. Etter å ha imponert stort i lang tid kommer Liverpool nå fra to strake 1-2-tap på fremmed gress. Reservepreget mot Wolverhampton i FA-cupen der Dejan Lovren (f) måtte gi seg med skade. Fra før av er Adam Lallana og Joe Gomez ute. Joel Matip og Jordan Henderson er imidlertid tilbake i trening. Gjestene blir klare favoritter.

Chelsea - Newcastle United

Chelsea med 0-1-tap borte mot Tottenham i første semifinale i ligacupen tirsdag etter nytt VAR-drama. Álvaro Morata (a) er usikker til denne kampen. Ruben Loftus-Cheek (mb) er fortsatt skadet mens Cesc Fàbregas kan være på vei til Monaco. Skuffelser i de to siste hjemmekampene i ligaen. 2-1-seier i det omvendte møtet 26. august, seks strake hjemmeseirer i tilsvarende oppgjør. Newcastle reddet omkamp i FA-cupen med sen straffescoring hjemme mot Blackburn. En seier på de ni siste ligakampene. Federico Fernandez, Mohamed Diame og Jonjo Shelvey er alle usikre til denne kampen. Alt annet enn hjemmeseier her vil være en stor overraskelse.

Tottenham - Manchester United

Tottenham med 1-0-seier hjemme mot Chelsea i første møte i semifinalen i ligacupen tirsdag etter VAR-drama. Lucas Moura (mb) er usikker til denne kampen mens Eric Dier (mb) og Victor Wanyama (mb) står over med skader. Jan Vertonghen (f) og Mousa Dembélé (mb) er imidlertid klare igjen. Hjemmeseier i de tre siste tilsvarende møtene. Ole Gunnar Solskjærs kjempestart som Manchester United-sjef bare fortsetter. Her ventes Paul Pogba (mb) å være tilbake fra skade. Eric Bailly (f) er fortsatt suspendert mens Marcos Rojo (f) er skadet. Chris Smalling (f) er usikker. Vi tror hjemmebanefordelen fort kan bli avgjørende i denne.

Manchester City - Wolverhampton Wanderers

Etter at Manchester City blåste nytt liv i tittelkampen forrige uke ved å slå ligaleder Liverpool, og dermed kutte forspranget til fire poeng, har Pep Guardiolas mannskap fått tilbake den overlegne auraen rundt seg, som har gjort dem til et av, om ikke det beste, laget i Europa. Siden triumfen mot ligalederne, har City spilt to cup-kamper og kommet forholdsvis helskinnet ut av de oppgavene med to seirer og formidable 16-0 i målforskjell. I onsdagens semifinale i ligacupen mot Burton Albion, ga ikke Manchester City seg ført det stod 9-0 på resultattavla på Etihad. Der fant brasilianeren Gabriel Jesús veien til nettmaskene fire ganger. Sergio Aguero og Vincent Kompany er usikre til mandagens oppgjør, Benjamin Mendy og Claudio Bravo er fortsatt ute. Fernandinho ventes klar. Nå er Wolverhampton neste offer, som ankommer den lyseblå delen av Manchester blottet for mindreverdighetskomplekser. Den nyopprykkede West Midlands-klubben har nemlig gjort det svært godt mot topplagene denne sesongen. De har spilt uavgjort mot begge Manchester-klubbene og Arsenal, og slått Chelsea og Tottenham i ligaen. Mandag slo de dessuten Liverpool ut av FA Cupen. Ingen skadeproblemer hos gjestene som uansett vil få det tøft her.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Brighton & Hove Albion – Liverpool           B         1,34

Chelsea - Newcastle United  H         1,24

Tottenham - Manchester United       H         2,08

Manchester City - Wolverhampton Wanderers        H         1,20


Tipsfotball

 

Bookietest 2017/18