Pokerboom: Nå kommer supporterduellen

25/03/2020

Godbiter i vente for de stadig flere poker-interesserte

Aldri før har så mange nordmenn spilt pokerturneringer online, og det betyr at pokermesteren Svein Olav Eidseter fra Coolbet.com har travle dager fra hjemmekontoret før helgens 16 pokermesterskap for fotballsupportere tilhørende lag i Norges toppdivisjon.- Det er gratis å delta, og vinneren i hver turnering får 3000 kroner samt tittel og skryterettigheter i ett helt år. Premiesummen tilsvarer prisen til et sesongkort de fleste steder, men man kan bare delta i en turnering - så vi får en liten pekepinn på hvem som er Norges mest populære lag blant pokerspillerne lørdag. Du velger rett og slett og delta i turneringen rundt det laget du liker best av de 16 beste i vårt land, sier Svein Olav Eidseter og legger til at det generelt er en fantastisk pokerinteresse i Norge om dagen.

Det betyr 50.000 i gratispenger (turneringen med flest deltagere får 2000 ekstra).
- Coolbet når en milepæl med 50000 norske kunder denne helgen, og det skal feires overalt. Så pokerfolket må følge med, for det kommer flere godbiter - ikke minst er det mulig å få sine egne mesterskap/eventer online, sier Coolbets pokeress og legger raskt til:
- Det settes opp nye turneringer hele tiden og responsen er fantastisk. Det er utrolig artig, sier Coolbets pokeress,

Ny knusende pokerrekord
I januar så satte bookmakerne fra Tallinn en ny pokerrekord med imponerende 2700 pokerspillende nordmenn på deres side.
I mars så er det allerede en ny rekord med en utrolig økning på 20%.

Suksessoppskriften? Lokale og egne turneringer for kundene.
- Det er mange som sitter hjemme hele dagene og vil ha en pokerturnering som et hyggelig avbrekk i en tøff og trist hverdag. Da setter vi opp en turnering, og så kan venner som normalt ellers møtes ha noen hyggelige timer rundt pokerfilten. Dette kommer bli enda mer populært nå når vi kommer til poker-NM tid nå og selvsagt også i påsken, sier Svein Olav Eidseter fra Coolbet.com.Få din egen pokerturnering
Det er altså klubbmesterskap for pokerklubber, men også klubbmesterskap for fotballag, vennegjenger, arbeidskollegaer og familier.
- Vi har tro på at vi skal kunne sette opp turneringer for alle. Det er bare å kontakte oss på , så skal vi få akkurat din turnering online, sier Svein Olav Eidseter og forteller videre at et veldig godt tips er å klikke på kampanjer på hjemmesiden til spillselskapet som er kåret til Norges beste bookmaker to år på rad.

- Det kommer stadig nye godbiter her, men her får du også enkelt forklart hvordan du kan få laget akkurat DIN egen pokerturnering. Online er det ingen restriksjoner og vi kan ha alt fra 3 deltagere til 300-400 eller enda flere i venneturneringene, forteller Svein Olav Eidseter og sier at gjennomsnittsdeltagelsen i disse er 10-15 personer.
- Får du "bare" med fem venner, så er det null stress. Da blir det et hyggelig pokerlag for 6 personer, så ikke noe press til å levere masse deltagere, avslutter Svein Olav Eidseter.  


 


Tips

Bookietest2019