Premier League: Midtukens tips!

03/12/2019

Våre vurderinger av 15. runde i Premier League er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 15. Premier League-runden. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra LeoVegas

Crystal Palace – Bournemouth          U         3,35

Burnley - Manchester City    B         1,24

Manchester United – Tottenham       H         2,75    

Leicester City - Watford (o/u 2.5)     Over    1,62

Chelsea - Aston Villa (begge scorer) Ja         1,72

Southampton - Norwich City (begge scorer) Ja         1,57                

Liverpool – Everton   H         1,38

Sheffield United - Newcastle United (1-0)    H         1,17

Arsenal - Brighton & Hove Albion   H         1,61

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt

Wolverhampton Wanderers - West Ham United

Atter en gang havnet Wolves bakpå, da gjestende Sheffield United tok ledelsen etter bare to minutter på Molineux søndag. Denne gang var man også heldige som slapp unna ytterligere baklengs, da høytflygende Blades dominerte stort den første timen. Ulvene har imidlertid ikke for vane å gi seg, og etter Matt Dohertys utlikning var rollene snudd. Nuno Espirito Santos men avsluttet best, og det var til slutt helt greit at tabellnaboene fikk med seg ett poeng hver fra kampen.

Wolves er nå ubeseiret fra sine siste ni kamper, tangering av klubbrekorden fra 1973. Imponerende med tanke på at dette, takket være europacup-spill, var klubbens 27. kamp for sesongen.

Manuel Pellegrini er en av etter hvert veldig mange Premier League-managere som har blitt tippet å snart måtte forlate sin stilling. Chileneren kjente derfor presset ved inngangen til lørdagens hovedstadsderby på Stamford Bridge. Hammers-bossen valgte da å ta grep, ved å sette andrekeeper Roberto på benk, mens tidligere Millwall-keeper David Martin ble gitt sin Premier League-debut som 33-åring. Det spenstige trekket skulle snart vise seg å være svært vellykket. Veteranen holdt nullen, og jogget med gledestårer i øynene opp til sin far (West Ham-legende Alvin Martin) på tribunen for å feire West Hams første seier på Stamford Bridge på 17 år.

West Ham vant (og holdt nullen) for første gang siden Manchester United ble slått 2-0 22.september. Trepoengeren tok hovedstadslaget ut av nedrykksssumpa, og på den ekstremt jevne tabellen skiller det nå bare fire poeng frem til Tottenham på 5.plass.

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Wolverhampton Wanderers - West Ham United (AH 0:1)   B         1,58


Tipsfotball

 

Bookietest2019