Ny fantastisk oddshistorie

08/04/2019

Søndag presenterte vi en helt spesiell oddskupong, men det tok ikke mange timene før enda en superbong var levert.

Søndag presenterte vi en helt spesiell oddskupong som føk inn etter tre (!) overtidsscoringer. Mandag morgen dukket en ny fantastisk oddshistorie opp. 

- Nå kommer vinnerhistoriene kjapt, men med flere tusen nordmenn som spiller odds hver dag hos Norges beste bookmaker - så blir det jo sånn. Dette er en utrolig kupong med 10 kamper og masse forskjellige ligaer som de fleste nordmenn ikke har veldig god kunnskap på, sier talsmann Mikael Mellqvist fra Coolbet.com om denne fabelaktige multikupongen:

- 540 i odds er mektig imponerende. Det er bare å gratulere denne Oslo-karen. Man trenger ikke satse veldig mye (100 kroner) når man spiller på Norges beste odds og har mange kamper, understreker Mikael Mellqvist og legger til:
Selvsagt kreves det litt marginer med fire ettmålsseirer, men likevel er det utrolig teft å sette en slik kupong. Nå har vi hatt fire utrolige kuponger på to ukers tid.

Denne uken er det spesielt Champions League som frister mange norske oddsspillere og dette er hva oddssammenligningssiden Maxgevinst viser før storhetene i europeisk fotball barker sammen i kamp om semifinaleplass.

 

 


Kim Marki

Bookietest2019