Nordmann leverte en innertier av et oddspill

16/03/2020

En norsk oddskunde plasserte 455 kroner hos Coolbet på et singelspill til sesongens siste skiskytterrenn. Det ga 34 125 kroner i retur.

Korona-epidemien har satt de fleste europeiske fotball-ligaer på vent, og ellers satt en stopper for det meste av annen nasjonal og internasjonal idrett. Slik skaper også utfordringer for spillselskapenes utbud av objekter, men Coolbet har de siste dagene jobbet frem et sportsbook-utvalg de norske oddskundene har funnet attraktivt.

-Vi har hatt en rekke forespørsler fra kunder på ting de gjerne vil ha odds på, og vi prøver å etterkomme de fleste ønsker. Selvsagt har vi ikke den største oversikten på ligaer i Ghana eller Bolivia, men vi har hatt brede utvalg norske oddskunder har vist stor interesse for gjennom helga. E-sports er også noe vi satser stort på, og der har vi også fått god respons fra markedet. Ellers er våre oddssettere innovative på det meste av underholdningsspill, og mottakelige for alt av innspill, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

Innertier av et oddsspill
En norsk Coolbet-kunde i 30-åra traff mildt sagt godt under kvinnenes 10 kilometer i Kontiolahti lørdag. Franske Julia Simon vant som en 75-oddser, og Tromsø-mannen fikk dermed fult betalt for sitt singelspill med 455 kroner i innsats. 34 125 kroner i retur må kalles en real inntertier av et oddsspill.

Julia Simon var trolig en meget populær fransk kvinne også hos en mann i 40-åra fra det nye fylket Vestfold og Telemark. Med en innsats på 150 kroner. 75 i odds betalte der 11 250 igjen for kaffepenger i innsats.

Coolbet har de to siste årene blitt kåret til årets bookmaker, og har mandag et godt odds-utvalg i norske Telialigaen.

Ellers viser et kjapt søk på odds-sammenligningssiden maxgevinst.com at spillselskapet er markedsledende på den fotball som spilles i Tyrkia, Russland og Argentina mandag kveld.

 

 

 


Tips

Bookietest2019