Magisk fotballhelg i vente

16/10/2019

Fotballfans og oddselskere har en festhelg i vente.

Vi har sett nærmere på programmet for helgen og favorittene på oddslistene. Eliteserien er tilbake etter landslagspause og oddssammenligningssiden Maxgevinst.com viser at Rosenborg, Vålerenga, Strømsgodset, Molde, Odd, Viking, Sarpsborg og Bodø/Glimt har fått favorittstempel (se bildet under).

Molde ser ut til å ha kontroll på gullet og er sammen med sin største gullrival Bodø/Glimt de største favorittene. I bunn er det veldig jevnt og her blir hver eneste kamp i høst en cupfinale for 4-5 lag. Coolbet er klart best på oddslisten.

I Obosligaen så er det Hedmarksderbyet mellom Kongsvinger og HamKam som får mest fokus og ellers er det fighten mellom Start og Sandefjord om den siste opprykksplassen til Eliteserien som ser mest spennende ut. Begge lagene er soleklare favoritter også i denne runden.

Slaget om Hedmark i all ære, men det finnes neppe en større kamp i Norge enn Manchester United og Liverpool. Søndag møtes de. Liverpool er feilfrie - det er krise i United. Aldri før har vi sett Liverpool som så store favoritter på Old Trafford. Også her har Coolbet den klart beste oddsen og viser at to år på rad med tittel som Norges beste bookmaker ikke er en tilfeldighet.

 

I Tyskland, Italia og Spania er det også en del godbiter og vi har samlet de største lagene her. Igjen med Coolbet i topp.

- Artig at folk sammenligner. Det gjør vi også, og våre oddssettere ser stor konkurranse i å være på topp her. Det gir mange komplimenter fra kundene. Vi har troen på en superhelg og skal selvsagt ha spesialtilbud på både Hedmarsderby og storkampen Manchester United-Liverpool, sier talsmann Mikael Mellqvist.


Tips

Bookietest2019