Her betaler 12 favoritter 450 000 kroner mer enn hos Norsk Tipping

12/03/2020

Dette spillselskapet betaler over 450 000 kroner mer enn Norsk Tipping på lørdagens 12 tippekupong-favoritter.

Det er Coolbet som utklasser resten av oddsmarkedet i følge en kjapp sjekk hos odds-sammenligningssiden maxgevinst.com. 100 kroner på de 12 favorittene på folkerekka til Norsk Tippings lørdagskupong betaler massive 454 000 mer enn statens eget pengespill-monopolselskap. Forskjellene er også enorme ned til Betssongroups tre spillselskap Betsafe, NordicBet og Betsson med over 160 000 kroner dårligere betalt enn hos Coolbet.

Dette er forskjeller odds-spillerne virkelig bør merke seg før odds-bongene settes opp til et av helgas store høydepunkt.

-Vi har ofte best odds på både favoritter og underdogs, og det vet nordmenn å benytte seg av. Det er også slik at selv om du kombinerer dårlig odds med dårlig odds nok ganger, blir ikke oddsen god til slutt. Det er dessverre en myte mange av nettavisene Norsk Tipping har et kommersielt samarbeid med gir et sannhets-inntrykk av i sine mange tipsspalter, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

 

Feiring uten publikum
Fotballsesongen 2019/20 går mot å bli en for historiebøkene, der samtlige stadioner i Premier League kan være folketomme når tittel-racet og nedrykkskamp skal avgjøres. Trolig er lørdagens runde den siste med publikum, og Liverpool må trolig feire gullet uten sine fans ringside.

Corona-viruset har truffet Europa med full bredside, der La Liga har tatt pause. Serie A er satt på vent, mens Bundesliga går for tomme tribuner. Champions League og Europe League står også på vent, og alle spør seg hva som skjer med sommerens fotball-EM.

Merseyside-derbyet mandag kan sikre Liverpool Premier League-tittelen om Manchester City taper lørdagens hjemmekamp mot Burnley. City er folkerekkas tyngste favoritt.

Om du synes 12 kamper er et par for mye, så er Coolbets egen variant av tippekupongen kanskje enda mer full i verdi. Vervebongen er et konsept med gratis deltakelse. Om du har har vervet en venn eller bekjent til å åpne konto hos spillselskapet, som de to siste årene har blitt kåret til årets bookmaker i det norske markedet gjennom Tips sin grundige test.

-Torsdag ettermiddag er potten på 112 000 kroner, men vil vokse ytterligere inn mot lørdagen. Dette fordi vi legger 500 kroner i potten for hver nye spillekonto som verves. Potten går til den eller de med alle 10 rette kamper rett tippet. Det er også fine pengepremier for 9, 8 og 7 rette, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet til slutt.


Tips

Bookietest2019