Haalands tap og Leeds-motgang betalte godt

10/02/2020

Leeds sin blindgate, og Erling Braut Haaland sitt første tap som Dortmund-spiller, var sentrale da en norsk oddskunde kunne juble over nesten 20 000 kroner igjen for en 100-lapp.

Oddskunden i 30-årene hadde satset på fire kamper til solide 188 i odds hos spillselskapet Coolbet. Det ble en god lørdags kveld. Nordmannen hadde tro på mer Leeds-trøbbel i Sherwood-skogen, der Nottingham Forest svarte med seier 2-0 i Leeds fjerde nederlag på de fem siste kampene. Videre passet Adrian Marlappas kontante selvmål perfekt både for Brighton og Coolbet-kunden, da Watford mistet seieren i sluttminuttene på Amex Stadium.

Christiano Ronaldo scoret igjen for Juventus, og da gjorde det lite for den norske oddskunden at den gamle dame sjokktapte for Hellas Verona. Oddskupongen var ikke involvert i spill på superspiss Erling Braut Haaland, men at spisskollega Kevin Volland hos Bayer Leverkusen skulle score mål i oppgjøret mot nordmannens Dortmund. Det gjorde 27-åringen to ganger, og var sterkt delaktig i at nordmannen fikk sitt første tap som Dortmund-spiller etter overgangen fra Salzburg.

Liveodds lukrativt
Coolbet er kjent for stort sett å ha markedets beste odds, og er også et attraktiv spillselskap for mange nordmenn når spill settes underveis mens kampene pågår.

To av sist ukes fulltreffere sees her, der en mann i 20-årene fikk stjernetreff på sin innsats til 32 kroner søndag kveld. Inters snoperasjon i Milano-derbyet og Barcelonas comeback i Sevilla mot Real Betis satt som på bestilling til 67,50 i odds.  


Tips

Bookietest2019