Fullklaff på flere fronter

04/11/2019

Never give up gav drømmetur til Liverpool og 114-oddser

 
Andreas Kismul satset 100 kroner på 5 kamper hos Coolbet og cashet inn 11 414 kroner. Bare seks uker etter at Liverpool-supporteren åpnet spillekonto, vant drømmeturen til Liverpool og Champions League-kampen mot Napoli, i samme spillselskaps resultatkonkurranse. 
 
Breddefotballtreneren ble Coolbet-kunde to timer etter 0-2-tapet i Napoli 17. september. Han oppdaget en ny standard på oddssettingen for de som liker å sette noen tippelapper.
-Faktisk er jeg veldig fornøyd med Coolbet som ny og fersk kunde. Det er god odds på kampene i forhold til andre betting-selskap. Samt god oversikt på sidene, sier Andreas Kismul.
 
Lørdag satte Liverpool-supporteren en femling hos Coolbet. Innsats 100 kroner. Fire av kampene plukket fra Championship. Den siste var Bournemouth-seier hjemme mot Manchester United. Det ble jubel sammen med Joshua King til 3.43 i odds, og brølet sto gjennom takbjelkene litt før klokken 18 lørdag hjemme i det Kismulske hjem. 
 
Da hadde John Buckley scoret vinnermålet på overtid til 2.65 i odds, for et Blackburn som utlignet to minutter tidligere. Cardiff hadde ridd av stormen i 4-2-seieren hjemme mot Birmingham til 2,10. Derby kontrollerte inn 2-0-seier hjemme mot Middlesbrough til odds 2,30, og Swanseas Sam Surridge satte seiersmålet på overtid borte mot Wigan til 2,60 i odds. 
 
114,14 i odds gav 11 414 kroner i retur på en satset 100-lapp. 
-En helt magisk følelse. Jeg var rimelig forbanna fordi Liverpool sleit i sin kamp samtidig som jeg sjekket kupongen å så Blackburn ligge under. Jeg sjekket på nytt i det Liverpool scoret vinnermålet, og da ble det god stemning, forteller Andreas Kismul. 
 
Drømmeturen til Liverpool
22. september viste 33-åringen god teft i resultat-tippingen i konkurransen på "Liverpoolhjerter. Liverpool-fansens store samlingsplass på Facebook. Fem dager etter at Kismul hadde åpnet spillekonto hos Coolbet, tippet han 2-1 til de røde i bortekampen mot Chelsea. Det sto til seier i tippe-konkurransen. 


 
Drømmen om en Anfield-tur med kona har vært der lenge. Nå blir det reise til Liverpool, to netter på hotell, VIP-opplegg før kamp og førsteklasses plasser på Anfield når Liverpool skal revansjere seg på Napoli 27. november.
-Den beste historien av dem alle, foruten om stemning rundt kamper, finaler, lykkerus og skuffelser, må være 23.juli 2016. Min kone hadde i all hemmelighet ordnet med musikeren i kirken. Hun gikk opp kirkegulvet til ," You'll never walk alone". Magisk! Påfølgende dag, i morgengave, fikk jeg en nedlagt stein utenfor Anfield med navnene våre på! Vi har drømt om å en dag få dra bort å se den. Nå skal hun få bli med. Neste gang blir det eldste mann på 10 sin tur, forteller en lykkelig vinner Andreas Kismul.
 
Never give up 
Etter den magiske snuoperasjon på Anfield mot Barcelona i mai, der Liverpool kom inn uten sine angrepsstjerner Salah og Firmino, ble uttrykket "Never give up" med Liverpool-fansen helt til Madrid. Om det var Mohamed Salahs t-skjorte med motivet "Never give up", som var grunnlaget for sensasjonelt sterke 4-0 hjemme mot Barcelona, vites ikke. Never give up har siden fulgt Liverpool-fansen. Andreas Kismul er intet unntak.
Med en Liverpool-tattoo langs hele den høyre leggen, følger Kismul laget sitt tett. 2018/19-sesongen var fantastisk. Denne sesongen har åpnet outstanding i Premier League.
-Det har vært en god start. Forhåpentligvis avslutter vi sesongen der hvor vi ligger nå, avslutter en lykkelig Coolbet-vinner Andreas Kismul.

Tips

Bookietest2019