Exit skriker etter en oppfølger i sesong 2

08/10/2019

Spillselskapet Coolbet mener det er store sjanser for at den populære NRK-serien Exit får en sesong 2 med tunge norske skuespillernavn på rollelisten.

Over 700 000 nordmenn har allerede sett TV-serien inspirert på mørke og sjokkerende sider i Oslos finansverden. I følge filmskaperne skal 70 prosent av handlingen være basert på virkeligheten, og de resterende 30 fiksjon. I sum en morsom, underholdende og direkte ubehagelig serie, som talsmann Mikael Mellqvist i Coolbet, mener med stor sannsynlighet vil få en sesong 2. 

-Mottakelsen denne serien har fått blant det norske folk, forteller at den har truffet et stort publikum. Filmskaperne har ubrukt råstoff vi med stor sannsynlighet vil få servert i en sesong 2. Der vil trolig også kjente skuespillernavn stå i kø for å få ei rolle. Vi har allerede fått henvendelser fra publikum på om vi kan tilby odds på Exit, og selvsagt setter vi odds på det nordmenn ønsker, sier talsmann Mikael Mellqvist i Exit. 

Han har sett serien, men er ikke overbevist om at de fire hovedpersonene er så lykkelige som de fremstår utad. 

-Det er mennesker som har det vondt med seg selv, som er opptatt av å holde en fasade som rik og vellykket. Under overflaten ser vi mørke sjokkerende sider med mye dop og alkohol-misbruk, som får frem assosiasjoner til rollefiguren Gorden Gekko i Wall Street og jappetiden på slutten av 1980-tallet, fullfører Coolbets talsmann. 

Blir Hermine gravid?
Coolbet tilbyr odds på en rekke rollefigurer til en eventuell sesong 2. Du kan blant annet satse på om den velkjente skuespilleren Mikael Persbrandt, partyfikseren Sverre Goldenheim, forretningsmannen Petter Stordalen eller Charter-Svein (Østvik) får en rolle i serien. Det kan du også gjøre på tidligere modell Aylar Lie eller artist Tone Damli Aaberge. 

Rollefiguren Hermine ønsker seg barn på fjerde året med ektemann i Exit, men lite vet hun om at Adam har sterilisert seg for fem år siden. Spillselskapet Coolbet byr ut 1,50 i odds på at Hermines førstefødte i sesong 2 blir en gutt. 

Samme odds kan du hente ut på om en av episodene i sesong 1 får minst 1 million norske seere. 

 


Tips

Bookietest2019