Eliteserien: Helgens tips

04/05/2019

Våre vurderinger av 6. runde i Eliteserien er nå klare!

Foran hver Champions League-, Premier League- og Eliteserien-runde legger vi ut våre vurderinger av kampene med siste informasjon om lagene. Turen har nå kommet til den 6. runden i Eliteserien denne sesongen. Vi begynner som vanlig med det vi mener er det beste spillet i de kampene der vi ikke har noe utvalgt objekt.

Alle odds er hentet fra Unibet

Brann - Ranheim (0-1)           U         3,70

Bodø/Glimt – Lillestrøm        H         1,82

Haugesund – Molde   B         2,30

Kristiansund BK – Tromsø    U         3,70

Odd – Strømsgodset   U         3,80

Rosenborg - Sarpsborg 08     H         2,10

Viking – Vålerenga    B         2,65

 

Så går vi over til vårt utvalgte objekt denne helgen:

Mjøndalen – Stabæk
Lørdag 4. april kl. 18:00 | MAX
Consto Arena
Dommer: Tore Hansen

Mjøndalen skader: Sosha Makani (korsbånd), Georges Bokwe (beinbrudd) og Henrik Gulden er alle ute.

Stabæk skader: Vadim Demidov er suspendert. Jeppe Moe (lyske), Luc Kassi (kne) og Matthew Rusike (beinbrudd) er alle ute.

I U20-troppen til U20-VM var det hele fire Stabæk-spillere: Tobias Bjørkeeiet, Ola Brynhildsen, Hugo Vetlesen og Emil Bohinen. Dette er spillere som alle har vært svært synlige på A-laget til Stabæk. Kvartetten var også med fra start da Stabæk vant 2-0 over Bodø/Glimt i den forrige runden. Vetlesen hadde også to indirekte målgivende pasninger i den kampen. I tillegg til disse startet 2001-modellen Kristoffer Askildsen, mens Oscar Aga (2001-modell) og Peder Vogt (2000-modell) kom inn som innbyttere.

Disse unggutta blir viktige også mot Mjøndalen på lørdag. Mjøndalen har ikke like mange talenter å ta av, men William Sell (1998-modell) som har spilt i klubben siden 2014 er verdt å nevne. Han startet som høyreback i kampen mot Sarpsborg 08.

I den kampen overrasket Mjøndalen alle da de fikk med seg ett poeng. MIF ledet lenge etter scoring av Christian Gauseth etter 17 minutter, men Sarpsborg 08 kom tilbake ved mål av Nicolai Næss etter 55 minutter. Stabæk står dermed med syv poeng, mens Mjøndalen innehar fem poeng. Det er dermed en viktig kamp for begge lag. Med en seier kan de få et pusterom til den absolutte bunnstriden.

Forrige gang disse to lagene møtte hverandre ble det 2-0 til Mjøndalen på sin egen hjemmebane. Dette var i cupen i mai, hvor Andreas Hellum og Jibril Bojang laget målene til Mjøndalen. Bojang er fremdeles i klubbens, mens Hellum er lånt ut til Strømmen i OBOS-ligaen.

 

SPILLENE

Alle odds er hentet fra Unibet

Mjøndalen - Stabæk (0-1)      H         3,55


Tipsfotball

 

Bookietest2019