Dette Esport-spillet ser bra ut

30/03/2020

Vi tror poenglinja er lagt for lavt på mandagens oddsspill fra esport-verden.

Det er en ny uke med nye muligheter for spill på esport av ypperste kvalitet. ESL Pro League går sin gang innen CS:GO i Europa og Nord-Amerika, samt Flashpoint 1 innen samme esport. I Dota 2 har derimot China Professional League med flere topplag startet.


CS:GO - ESL Pro League Season 11 Europe 
Klokken 14:25 skal norske Håvard “rain” Nygaard og hans kamerater i FaZe spille mot Virtus.pro. Det har ikke helt gått på skinner så langt for det europeiske stjernemannskapet, da de har tapt sine to siste kamper 1-2 mot henholdsvis mousesports og G2. 

Virtus.pro spiller sin første match i turneringen og det blir dermed spennende å se hvordan det gamle AVANGAR-mannskapet ser ut. De har slitt voldsomt etter at på overraskende vis tok seg til finalen i StarLadder Major Berlin i september. 

FaZe er rettmessige favoritter i denne kampen, men da man ikke har sett Virtus på en god stund er det vanskelig å vurdere deres nivå om dagen. Dette er en kamp FaZe bør og må vinne om de skal melde seg på kampen om gruppeseier. 

CS:GO - ESL Pro League Season 12 North America
Det er to matcher på andre siden av Atlanterhavet i dag. Evil Geniuses møter Swole Patrol klokka 18:00 før det blir et helbrasiliansk oppgjør mellom FURIA og MIBR utpå kvelden. 

Evil Geniuses tapte åpningskampen mot 100 Thieves og fortsetter å se litt rådville ut. Laget som var fremragende forrige høst har slitt stort i 2020. De er naturligvis favoritter mot Swole Patrol, men det antatt dårligste laget i gruppespillet har overrasket stort så langt.

Swole Patrol tok ett map og tapte 1-2 mot 100 Thieves i åpningsmatchen før de sjokkerte samtlige ved å slå Liquid 2-0. Det er vanskelig å tippe mot Evil Geniuses, men med oddsen som blir servert er det nesten fristende. 

Det brasilianske oppgjøret kl. 22:00 er dagens høydepunkt og kampen man bør få med seg. Det er enormt mye prestisje på spill når disse lagene møtes, da det er de to beste i Brasil. FURIA har vist seg å være best de siste gangene de har møttes, og er også favoritter i kveld.

MIBR har foretatt noen endringer i startoppstillingen siden sist de møttes, så det blir fryktelig interessant å se hvordan det går i dag. Så langt i turneringen har FURIA sett best ut, men det blir nok som det alltid bruker å være blant disse lagene - fryktelig jevnt. 

Dagens spill
Det er ganske store favoritter som skal i aksjon i dag og dermed vanskelig å finne spill med alt for mye verdi. 

Vi faller dermed ned på et over/under-spill i kampen mellom FURIA og MIBR. Det spilles at kart 1 tar seg over 26.5 runder. Dette vil si at tapende lag må få med seg minst 11 runder. 

Det er MIBR som skal velge det første kartet og de vil trolig velge Mirage. Det er et kart hvor det bruker å bli fryktelig jevnt. Tre av fire siste matcher innbyrdes har også tatt seg over linja. 

Map 1 Over 26.5 runder spilles hos Coolbet til 1.85 i odds. 

 


Tips

Bookietest2019