De beste oddstipsene til dagens esport

26/03/2020

Esport er mer aktuelt enn noen gang. Da det er en av få sporter som ruller og går på skjermene om dagen. Her er dagens høydepunkt og oddstips.

CS:GO - ESL Pro League Season 11 Europe 

I Europa er det den siste gruppen som skal i aksjon - Gruppe C. Det er uten tvil den mest interessante gruppen av alle, så her har de virkelig spart det beste til slutt. På grunn av covid-19 og situasjonen i verden i dag vil det ikke bli avholdt noen finaleturnering, men regionale sluttspill som avvikles online i Europa og Nord-Amerika. 

I Gruppe C finner vi sterke mannskap som mousesports, FaZe, Virtus.pro, G2, OG og TYLOO. Denne gruppen har den høyeste gjennomsnittsplasseringen på verdensrankeringen av samtlige i denne sesongens Pro League. I FaZe finner vi blant annet norske Håvard “rain” Nygaard, noe som gjør at det er ekstra gøy å følge med. 

Dagens eneste kamp går mellom FaZe og TYLOO klokken 14:25. Her er det altså gode muligheter for god underholdning tidlig på dagen. 

FaZe er enorme favoritter og bookiene er enige i dette. Det ville vært en bombe om TYLOO klarer å få med seg så mye som et kart, men da dette spilles online kan det komme overraskelser. Det kinesiske mannskapet har vært på treningsleir i Kiev og Polen siden januar, og sånn sett bør de være svært godt forberedt. 

CS:GO - ESL Pro League Season 11 North America 

På andre siden av Atlanteren har vi også et norsk innslag i ESL Pro League. Norske Joakim “jkaem” Myrbostad spiller for det australske mannskapet 100 Thieves som holder til i Los Angeles. 

Den nordamerikanske turneringen er langt fra like tøff som den europeiske, da det rett og slett ikke er like mange gode lag. Her er det kun seks lag som skal kjempe om fire plasser som kvalifiserer til sluttspillet. 

Det er likevel duket for flere høyinteressante oppgjør da vi finner lag som Liquid, EG, FURIA, MIBR sammen med nevnte 100 Thieves. I tillegg har Snow Patrol fått plassen til australske Renegades som ikke fikk muligheten til å ta turen, men de skal nok få det tøft. 

I kveld er det to matcher som står på programmet. 100 Thievs vs. Snow Patrol kl. 18:00 og Liquid vs. MIBR kl. 22:00. 

 

Dota 2 - China Pro League Season 1 Playoff

Det blir også servert Dota 2 fra øverste hylle i disse dager, og flere av verdens beste lag finner man i Kina. Der skal nemlig sluttspillet i China Pro League Season 1 avvikles. 

Det spilles i et dobbelt utslagsformat med upper og lower bracket hvor lagene er seedet etter resultatene i grunnspillet. I Upper Bracket finner vi bunnsolide lag som PSG.LGD, Vici Gaming, Royal Never Give Up og Invictus Gaming. Tre av disse lagene kom topp 8 i fjorårets The International, og dette er noen av verdens beste lag. 

Vici Gaming møter Invictus Gaming kl. 04:00 før PSG.LGD møter Royal Never Give Up kl. 07:00. 

Det er viktig å nevne at disse kampene spilles torsdag, men da de går så tidlig på dagen inkluderer vi de i dagens program. 

 

Dagens Spilltips 

Innen CS:GO kjører vi på med en dobbel på to enorme favoritter.

FaZe slår TYLOO.

2-0 gir 1.45 i odds

Denne kombinerer vi med at 100 Thieves slår Snow Patrol.

2-0 gir 1.71.

Vi får en samlet odds på 2.48 hos Coolbet

Begge lagene er store favoritter og hadde denne turneringen vært spilt som normalt og ikke online ville det vært utenkelig å se for seg noe annet enn 2x 2-0. Online gir alltid noen uromomenter, men vi satser på at det kommer få overraskelser. 

 

I China Pro League S1 Playoff, Dota 2, gir vi PSG.LGD et forsøk. De knuste Vici Gaming i finalen i WePlay! Charity Play i dag. De så ut til å være opp på et godt, gammelt nivå og om de spiller slik i morgen tidlig skal det bli tøft for Royal Never Give Up. Sistnevnte lag var i strålende form forrige vår og sommer, men etter en noe skuffende The International har resultatene vært så som så. 

Siden vi ikke har sett Royal Never Give Up spille på en stund holder vi igjen innsatsen noe, men på bakgrunn av hvor gode PSG.LGD så ut mot Vici er det verdt en liten slant. 

PSG.LGD slår Royal Never Give up spilles hos Coolbet til 1.64 i odds.   


Tipsfotball

 

Bookietest2019