De beste odds-tipsene til dagens esports

27/03/2020

Som i går er det nok av underholdning og gode spillobjekter som blir servert innen esport.

Det pågår turneringer i både Europa og Nord-Amerika i CS:GO hvor flere av verdens beste lag deltar. I Dota 2 er sluttspillet i China Pro League i full gang. Her deltar flere av verdens beste lag, og det er fryktelig mye prestisje på spill når de kinesiske lagene møtes til dyst.  

CS:GO - ESL Pro League Season 11 Europe 
Norske Håvard “rain” Nygaard og hans FaZe vant åpningskampen i Gruppe C mot TYLOO med utklassingssifre i går. Laget har dermed fått en god åpning, og kan begynne å forberede seg til en langt tøffere kamp mot mousesports på lørdag.

Også i dag er det kun én kamp som skal spilles. Kinesiske TYLOO ut i aksjon igjen, men denne gangen mot den europeiske sammensetningen i Team OG. Selv om OG har vært et fremragende lag innen Dota 2 de siste årene har de slitt noe innledningsvis med sitt nye CS:GO-lag. Laget har på mange måter samlet spillere som ikke ble ansett gode nok for andre europeiske topplag. Det er nok ikke noe mannskap som kommer til å kjempe om de største trofeene, men de har helt klart nok ferdigheter til å slå godt fra seg her og der. 

På papiret skal dette bli en jevnere match for TYLOO enn gårsdagens mot FaZe, men de er atter en gang solide underdogs. 

CS:GO - ESL Pro League Season 11 North America
De to favorittene stakk av med alle poengene i går. Liquid slo MIBR oppskriftsmessig 2-0, mens 100 Thieves og norske Joakim “jkaem” Myrbostad vant bare 2-1 etter å ha tapt et kart i ekstraomganger på overraskende vis. 

Som i går er det to matcher på menyen i Nord-Amerika. Klokka 18:00 skal Liquid, muligens fjorårets beste lag om man summerer hele året, opp mot Snow Patrol. Dette er gruppens best rangerte lag mot det svakeste rangerte laget.

Senere på kvelden skal norske jkaem og hans australske venner ut i aksjon igjen. Denne gangen er det motstand av helt annet kaliber som står på motsatt side i Evil Geniuses. EG var fantastiske etter sommerferien i fjor, men så langt i 2020 har mannskapet slitt. 

100 Thieves og Evil Geniuses møttes også på IEM Katowice for én måned siden. Det ble et durabelt oppgjør som til slutt 100 Thieves vant 2-1 etter tre svært jevne kart. Vi håper på reprise, for det var en uhorvelig spennende match! 

CS:GO - Flashpoint 1 
Turneringen Flashpoint 1 går over til fase 2 - som er en ny runde med gruppespill. Denne turneringen har langt fra like mange topplag som Pro League, men med 1 million dollar i premiepotten har den likevel flere interessante lag. 

Dagens første match går klokka 18:00 mellom danske Copenhagen Flames og finske HAVU. Disse møttes også under det første gruppespillet hvor finnene trakk det lengste strået og vant 2-1 etter en jevn match.

Kl. 21:00 er det duket for ny match - Cloud9 mot Team Envy. Cloud9 spilte ganske godt i innledende runde og vant samtlige av sine kamper - deriblant sterke 2-0 mot svenske Dignitas. 

Dota 2 - China Pro League Season 1
Sluttspillet raser videre i China Pro League hvor PSG.LGD seiler opp som den store favoritten til å ta hjem tittelen og 1,2 millioner kroner. De banket Royal Never Give Up i semifinalen i morges før Invictus Gaming ble slått i finalen i Upper Bracket. 

Det skal altså avgjøres hvem som tar seg til Grand Final for å prøve seg mot PSG.LGD i morgen. Vi tar det med på dagens program siden det starter såpass tidlig lørdag. 

Vici Gaming som var forhåndsfavoritt til å vinne turneringen da de har vært i strålende form den siste tiden ble overraskende slått av Invictus Gaming i natt. De må dermed ut i semifinale i Lower Bracket mot iG Vitality. I den andre semifinalen møter Royal Never Give Up Team Sirius. 

Det ville vært veldig overraskende om Vici og RNGU ikke vinner sine kamper og møtes i Lower Bracket finale utpå formiddagen i morgen. Dette kan bli en interessant match å følge oddsen på - vi kommer tilbake til denne i morgendagens artikkel. 

Dagens odds-tips
1 av 2 spill gikk inn i går. PSG.LGD slo Royal Never Give Up (Dota 2) komfortabelt. CS:GO-dobbelen ble det dessverre stang ut på, da 100 Thieves tapte i ekstraomganger på ett map. Nesten full pott, men nesten er ikke godt nok. Vi forsøker på ny i dag! 

Liquid så bunnsolide ut i går, og i dag møter de det antatt svakeste laget i gruppa. Swole Patrol ga 100 Thieves relativt grei kamp i går, men sistnevnte lag hadde en svært svak kamp. 

At Liquid vinner begge kart (-1.5 handicap) til 1.45 er første kamp på bongen.  Cloud9 seilet gjennom første fase av Flashpoint uten problemer. Nå skal de møte Envy som tapte begge sine matcher. Envy er langt fra noe godt lag, selv om de har et par spillere som kan gjøre livet surt for Cloud9. 

Vi tror Cloud9 fortsetter som i første gruppespill og åpner med seier, noe som gir 1.47 i odds. Denne dobbelen gir pene 2.13 i odds hos Coolbet.com

 


Tips

Bookietest2019