Dagens spill torsdag

07/11/2019

Vi satser på over 2,5 mål

195      Rangers - FC Porto (o/u 2.5)  Over    1,80
213      WAC Wolfsberg - Istanbul Basaksehir (o/u 2.5)      Over    1,75

Totalodds: 3,15

Begge disse lagene står med fire poeng i en jevn gruppe G. 1-1 i det omvendte møtet for to uker siden. Der scoret Alfredo Morelos for Rangers, men ble også stoppet av stolpen. Samme mann med to mål i semifinaleseieren mot Hearts søndag.

Portos eneste seier kom i åpningskampen hjemme mot Young Boys. Borte ble det 0-2-tap for Feyenoord i det eneste forsøket. 8-1-0 på de ni siste i den portugisiske ligaen etter 1-0-seieren mot Aves søndag.

Vi satser på over 2,5 mål.

 

Gruppe J i Europa League. Wolfsberg holder 3. plassen i en meget jevn gruppe. Kun regelen om innbyrdes oppgjør skiller opp til dagens motstander. 0-1-tapet i det omvendte møtet for to uker siden. Der presset motstanderen voldsomt på i 2. omgangen og avgjorde tolv minutter før slutt. I den eneste hjemmekampen i gruppen endte det 1-1 mot Roma etter at vertene hadde kommet under. Flott form i den østerrikske ligaen med 7-3-0 på de ti siste kampene etter meget imponerende 4-0-seier borte mot Sturm Graz lørdag.

Istanbul Basaksehir gikk på sitt eneste tap i åpningskampen borte mot Roma med 0-4-smell. Gjestene har vært et topplag i Tyrkia i flere sesonger, men har slitt mer denne høsten. 4-4-2 på de ti første ligakampene etter målløs bortekamp mot Alanyaspor lørdag.

Også her tror vi på scoringer.


Tipsfotball

 

Bookietest2019