Dagens spill tirsdag

23/07/2019

Vi forsøker U-en i dette helitalienske oppgjøret

33        Real Madrid – Arsenal           B         3,15
43        Juventus – Inter          U         3,70

Totalodds: 11,66

Champions Cup i USA. Denne kampen spilles på FedEx Field i Landover, Maryland. Real Madrid åpnet med 1-3-tap for Bayern München natt til søndag norsk tid. Der toppet laget førsteelleveren med blant annet nykommer Eden Hazard. Kun en strålende Manuel Neuer hindret at man scoret før pause. I pausen ble det gjort elleve endringer på laget. Gareth Bale var ikke med og manager Zinedine Zidane bekrefter at waliseren er på vei bort. Braham Diaz (a) er ute med skade.

Arsenal med 2-1-seier mot Bayern München etter at Eddie Nketiah scoret i 88. minutt. Samme mann med to nye scoringer i 3-0-seieren mot Fiorentina. Laurent Koscielny (f) nektet å være med til USA og er trolig på vei bort. Gabriel Martinelli er eneste nykommer, men manager Unai Emery jobber med tre-fire store signeringer.

Vi sjanser på Arsenal-seier.

 

Champions Cup. Denne kampen spilles på Nanjing Olympic Sports Center i Kina. Juventus med 2-3-tap for Tottenham søndag. Der kom laget under etter en halvtime, snudde til 2-1-ledelse, men røk i 93. minutt. Gianluigi Buffon er hentet tilbake og målvakten spilte 1. omgangen. Nykommer Aaron Ramsey var ikke med, men storkjøpet Matthijs de Ligt fikk en knapp halvtime. Det er ikke sikkert kjøpene er over ennå, ryktene om Paul Pogba fortsetter. De seks siste innbyrdes oppgjørene har alle vært avgjort med maks ett måls margin.

Inter med 0-1-tap for Manchester United lørdag etter baklengsmål et knapt kvarter før slutt. Romelu Lukaku var ikke med, for noen av lagene, i den kampen. Antonio Conte er klar på at man fortsatt skal kjøpe spissen, men siste bud på nesten 54 millioner pund ble avvist.

Vi forsøker U-en i dette helitalienske oppgjøret.


Tipsfotball

 

Bookietest2019