Dagens spill tirsdag

17/09/2019

Vertene blir klare favoritter foran hjemmefansen

63        FC Salzburg - KRC Genk      H         1,56
87        Ajax – Lille     H         1,48

Totalodds: 2,31

Gruppe E i Champions League. RB Salzburg har dominert stort i den østerrikske ligaen, men sviktet i Champions League-kvalifiseringene. Nå er man endelig klar for sitt første gruppespill i denne turneringen på 25 år. I Europa League har man imponert stort i flere gruppespill og gikk helt til semifinalen i fjor vår. Amerikanske Jesse Marsch tok over som trener i sommer og starten på den østerrikske ligaen har vært perfekt med syv strake seirer med 34-6 i total målforskjell.

Genk er tilbake i Champions League for første gang på åtte sesonger. «Smurfene» vant i vår den belgiske ligaen for fjerde gang, men har siden byttet trener. Felice Mazzu tok over i sommer og en klar målsetting i denne gruppen blir å legge ett lag bak seg på tabellen. Jhon Lucumi (f) manglet mot Charleroi fredag.

Vertene blir klare favoritter foran hjemmefansen.

 

Gruppe H i Champions League. Ajax kommer fra en fantastisk vår der man slo ut Real Madrid og Juventus før det ble knepent tap for Tottenham i semifinalen. Nå har sentrale Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt reist, men resten av laget er fortsatt på plass. 2-2 borte og 3-2-seier hjemme mot PAOK samt 0-0 borte og 2-0-seier hjemme mot APOEL i kvalifiseringen. Donny van de Beek (mb), Dušan Tadić (a) og Noussair Mazraoui (f) trøbler med skader.  

Lille er tilbake i Champions League for første gang på seks år. Problemet er at det laget som tok 2. plassen i Frankrike forrige sesong ikke lenger er her. Nicolas Pepe, Rafael Leao, Thiago Mendes og Youssouf Kone har alle reist. Adama Soumaoro (f), Xeka (mb) og Timothy Weah (a) manglet mot Angers fredag.

Vertene får et klart favorittstempel.


Tipsfotball

 

Bookietest2019