Dagens spill tirsdag

06/08/2019

Vi satser på at maks ett lag scorer mål

68        NK Dinamo Zagreb - Ferencvarosi Tc (begge scorer)          Nei      1,70
83        Røde Stjerne - FC København (o/u 3.5)        Over    4,15

Totalodds: 7,06

Første møte i 3. runde i Champions League-kvalifiseringen. Dinamo Zagreb har vært med i gruppespill elleve av de tolv siste sesongene. I vår gikk man til 2. runde i Europa League-sluttspillet. I forrige runde ble det 2-0-seier i en jevnspilt bortekamp mot Saburtalo. 3-0-seier i returkampene hjemme der alle scoringene kom i løpet av de siste knappe kvarteret. Strålende start på den kroatiske ligaen med tre strake seirer og ni scoringer.

Ferencváros imponerte i første runde med 2-1-seier hjemme og 3-2-seier borte mot Ludogorets Razgrad. Sist ble det 3-1-seier hjemme og 1-1 borte mot Valletta. For ett år siden røk laget ut av EL-kvaliken på det første hinderet etter 1-1 hjemme og 0-1-tap borte mot Maccabi Tel Aviv. Søndagens hjemlige ligaåpning mot Debrecen ble utsatt grunnet denne kampen.

Vi satser på at maks ett lag scorer mål.

 

Første møte i 3. runde i Champions League-kvalifiseringen. Crvena Zvezda med 0-0 borte og 2-1-seier hjemme mot Suduva i 1. runde. Sist ble det 2-0-seier hjemme og 1-2-tap borte mot HJK. Vertene gikk til gruppespillet i Champions League forrige sesong. I 2018 spilte laget i Europa League-sluttspillet. Fin start på den serbiske ligaen med to 2-0-seirer.

FC København kom inn i forrige runde og gjorde jobben med enkel 2-0-seier borte mot The New Saints og 1-0-seier i returkampen hjemme forrige uke. Danskene har vært med i gruppespill tolv av de tretten siste sesongene. Perfekt start på Superligaen med fire strake seirer. Troppen til denne kampen er allerede presentert og der ser vi at Stephan Andersen (k), Nicolai Boilesen (f), Robert Mudražija (mb) og Andreas Bjelland (f) mangler med skader.

Her går vi for over 3,5 mål.


Tipsfotball

 

Bookietest2019